Mooie feestdagen gewenst namens iedereen van Akerboombouw. Wij danken ook dit jaar graag onze opdrachtgevers. Met elkaar hebben we prachtige projecten gebouwd, verbouwd of gerestaureerd. Én we kijken uit naar 2021 vol piekfijne projecten.

Aangepaste openingtijden

Vrijdag 18 december is onze laatste werkdag van 2020. Vanaf 19 december t/m 1 januari sluiten wij onze deuren en vieren wij de feestdagen. Vanaf 4 januari staan wij weer voor u klaar. 

Terugblikken

2020 gaat misschien wel de boeken in als het meest gekke jaar van de eenentwintigste eeuw. Veel mensen werden gevraagd om thuis te werken, maar de bouw mocht gelukkig door. Dit bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Eerder dit jaar vertelde Eric hier meer over in zijn blog. We hebben onze weg hierin gevonden en bouwden flink door. In samenwerking met onze gewaardeerde partners realiseerden we mooie projecten voor bekende en nieuwe opdrachtgevers.

Vooruitkijken

Na de feestdagen pakken we de draad weer op bij de lopende projecten en starten we aan leuke nieuwe projecten in 2021. Wat we waar of wanneer doen? U leest het in onze bouwupdates. Dit zijn korte updates over de werkzaamheden van de Akerboombouwprojecten. We delen deze updates eens per kwartaal. In januari kunt u een nieuwe update verwachten.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

BOUWUPDATE #5

In het laatste kwartaal van 2020 starten we aan mooie, nieuwe projecten. Maar we bouwen ook flink door aan de lopende projecten. Lees en bekijk hier de vorderingen van onze timmermannen.

Blog Eric: kwalitatief verantwoord bouwen

Eric Vrieler vertelt waarom Akerboombouw de laatste tijd zoveel aandacht besteed aan de bouwcertificaten. Waarom zijn juist deze certificaten zo belangrijk in de bouw? Het antwoord op deze vragen en meer leest u in de blog.

Uitbreiding van het team

Uitbreiding van het Akerboombouw team! Sinds augustus zijn er twee nieuwe medewerkers toegevoegd aan ons team. Wij stellen ze aan u voor.