Zoals gezegd gaan wij u meer laten zien welke vakmanschapskwaliteiten wij dagelijks toepassen. De komende periode vindt u onze timmerlieden op verschillende projecten in de Randstad. Hieronder een overzicht van een aantal van deze projecten. 

Groots verbouwen in Warmond

Zoals u in de laatste bouwupdate al las, zijn we bezig met een groot project in Warmond. Dit project nadert zijn einde en de bovenverdiepingen zijn al klaar. 

De afronding van deze woning maakt ruimte voor twee nieuwe projecten in Warmond. Zo gaan we aan de Poelweg een klassiek pand volledig verbouwen en uitbreiden. Ook de Kaarsenmakersdam komt aan de beurt voor verbouwing en breiden we uit met een mooie serre. 

Noordwijk

Het project in Noordwijk is inmiddels ook afgerond. De bestaande garage is omgebouwd tot een verblijfsruimte, er is een dakkapel geplaatst en de woning is voorzien van diverse aanbouwen. 

Weesp

In bouwupdate #2 kon u al lezen dat wij met goedkeuring van de opdrachtgever een architect opdracht hebben gegeven tot het opstellen van een plan voor de verbouwing. Met dit plan zijn we de afgelopen maanden hard bezig geweest. De hele buitenkant van de woning is gerenoveerd: we hebben de overstekken vernieuwd, de dakkapellen verkleind en geveldelen vervangen. Ook de binnenkant is volledig opgeknapt en we hebben de fundering gelegd voor een serre. 

Roelofarendsveen

Ook in eigen dorp mogen we weer aan de slag. We zijn op het Zuideinde bezig met de uitbreiding van een botenloods. De palen zitten al in de grond. 

Scouting Leiden

In Leiden zijn we druk bezig met de verbouw van een verzamelgebouw. In dit gebouw komt een scoutingvereniging te zitten. Het sloopwerk is al afgerond en nu zijn we bezig met het opbouwen.

Badkamerrenovatie Oud Ade en Rijpwetering

In opdracht van MeerWonen zijn wij in Oud Ade en Rijpwetering bezig met badkamerrenovaties. Het project betreft 14 badkamers verspreid over twee wijken in de dorpen. 

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Personeelsuitje

We organiseren elk jaar een uitje voor het personeel, ook dit jaar is het weer gelukt om een uitje te organiseren met plezier voor jong en oud! Lees en bekijk hier meer over deze gezellige dag. 

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.