Zoals gezegd gaan wij u meer laten zien welke vakmanschapskwaliteiten wij dagelijks toepassen. De komende periode vindt u onze timmerlieden op verschillende projecten in de Randstad. Hieronder een overzicht van een aantal van deze projecten. 

Groots verbouwen in Warmond

Zoals u in de laatste bouwupdate al las, zijn we bezig met een groot project in Warmond. Dit project nadert zijn einde en de bovenverdiepingen zijn al klaar. 

De afronding van deze woning maakt ruimte voor twee nieuwe projecten in Warmond. Zo gaan we aan de Poelweg een klassiek pand volledig verbouwen en uitbreiden. Ook de Kaarsenmakersdam komt aan de beurt voor verbouwing en breiden we uit met een mooie serre. 

Noordwijk

Het project in Noordwijk is inmiddels ook afgerond. De bestaande garage is omgebouwd tot een verblijfsruimte, er is een dakkapel geplaatst en de woning is voorzien van diverse aanbouwen. 

Weesp

In bouwupdate #2 kon u al lezen dat wij met goedkeuring van de opdrachtgever een architect opdracht hebben gegeven tot het opstellen van een plan voor de verbouwing. Met dit plan zijn we de afgelopen maanden hard bezig geweest. De hele buitenkant van de woning is gerenoveerd: we hebben de overstekken vernieuwd, de dakkapellen verkleind en geveldelen vervangen. Ook de binnenkant is volledig opgeknapt en we hebben de fundering gelegd voor een serre. 

Roelofarendsveen

Ook in eigen dorp mogen we weer aan de slag. We zijn op het Zuideinde bezig met de uitbreiding van een botenloods. De palen zitten al in de grond. 

Scouting Leiden

In Leiden zijn we druk bezig met de verbouw van een verzamelgebouw. In dit gebouw komt een scoutingvereniging te zitten. Het sloopwerk is al afgerond en nu zijn we bezig met het opbouwen.

Badkamerrenovatie Oud Ade en Rijpwetering

In opdracht van MeerWonen zijn wij in Oud Ade en Rijpwetering bezig met badkamerrenovaties. Het project betreft 14 badkamers verspreid over twee wijken in de dorpen. 

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2021.

BOUWUPDATE #5

In het laatste kwartaal van 2020 starten we aan mooie, nieuwe projecten. Maar we bouwen ook flink door aan de lopende projecten. Lees en bekijk hier de vorderingen van onze timmermannen.

Blog Eric: kwalitatief verantwoord bouwen

Eric Vrieler vertelt waarom Akerboombouw de laatste tijd zoveel aandacht besteed aan de bouwcertificaten. Waarom zijn juist deze certificaten zo belangrijk in de bouw? Het antwoord op deze vragen en meer leest u in de blog.