Resultaten CO2-footprint 2020

Ieder jaar meten wij voor de CO2-Prestatieladder onze CO2-footprint. Afgelopen jaar, 2020, is er door ons totaal 62 ton C02 uitgestoten. Dit is een besparing van bijna 13% ten opzichte van het jaar hiervoor. Als bedrijf zijn wij heel blij met dit resultaat. Belangrijkste oorzaak van de daling is de uitbreiding begin 2020 van 100 naar 150 zonnepanelen op ons bedrijfspand. Hierdoor wekken wij nu per jaar net zoveel stroom op als we verbruiken.

Sector- en keteninitiatieven 2021

Net als de voorgaande jaren hebben wij ook voor komend jaar onze sector- en keteninitiatieven vastgesteld voor de CO2-Prestatieladder. Als aannemer zijn wij sinds 2018 aangesloten bij dit initiatief om de CO2-uitstoot te verminderen en op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Personeelsuitje

We organiseren elk jaar een uitje voor het personeel, ook dit jaar is het weer gelukt om een uitje te organiseren met plezier voor jong en oud! Lees en bekijk hier meer over deze gezellige dag. 

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.