Resultaten CO2-footprint 2020

Ieder jaar meten wij voor de CO2-Prestatieladder onze CO2-footprint. Afgelopen jaar, 2020, is er door ons totaal 62 ton C02 uitgestoten. Dit is een besparing van bijna 13% ten opzichte van het jaar hiervoor. Als bedrijf zijn wij heel blij met dit resultaat. Belangrijkste oorzaak van de daling is de uitbreiding begin 2020 van 100 naar 150 zonnepanelen op ons bedrijfspand. Hierdoor wekken wij nu per jaar net zoveel stroom op als we verbruiken.

Sector- en keteninitiatieven 2021

Net als de voorgaande jaren hebben wij ook voor komend jaar onze sector- en keteninitiatieven vastgesteld voor de CO2-Prestatieladder. Als aannemer zijn wij sinds 2018 aangesloten bij dit initiatief om de CO2-uitstoot te verminderen en op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.

BOUWUPDATE #8

Wij laten u graag zien welke vakmanschapskwaliteiten wij dagelijks toepassen in onze projecten. De komende periode vindt u onze timmerlieden weer op verschillende locaties in de Randstad. Hieronder een overzicht van een aantal van deze projecten. 

Open Monumentendagen 2021

Op 11 en 12 september 2021 vindt alweer de 35ste editie van de Landelijke Open Monumentendagen plaats. Meer dan 30 Leidse monumenten en gebouwen openen hun deuren. Zo ook twee restauratiewerken van Akerboombouw.