Ook betreft nieuwe medewerkers timmert Akerboombouw aan de weg. Sinds augustus hebben Martijn en Thomas zich aangesloten bij het team. We stellen beide timmermannen graag aan u voor.  

Martijn

Martijn van Leeuwen (foto links) is 28 jaar en komt uit Zoetermeer en is sinds augustus in dienst als zelfstandig timmerman. Martijn heeft acht jaar ervaring in de bouw en heeft zin om bij te dragen aan alle mooie projecten van Akerboombouw. Hij denkt graag in oplossingen en zijn specialiteiten zijn aftimmeren en kozijnen plaatsen.

Thomas

Na de bouwvak is ook de negentienjarige Thomas Rook (foto rechts) gestart. Thomas doet de opleiding middenkaderfunctionaris bouw aan het Novacollege en loopt tot eind januari fulltime stage bij Akerboombouw. Thomas is op dit moment aan het werk bij het project 'Jachthaven de Meerkant' in Roelofarendsveen. “Het allerleukst aan stage lopen is dat ik alle geleerde vaardigheden nu in de praktijk kan brengen”, aldus Thomas.

Ook werken binnen ons gezellige team?

Akerboombouw is altijd opzoek naar timmermannen die hun vak goed verstaan. Bekijk onze vacature en wie weet sta jij binnenkort ook in een van onze nieuwsberichten. 

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Personeelsuitje

We organiseren elk jaar een uitje voor het personeel, ook dit jaar is het weer gelukt om een uitje te organiseren met plezier voor jong en oud! Lees en bekijk hier meer over deze gezellige dag. 

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.