Ook betreft nieuwe medewerkers timmert Akerboombouw aan de weg. Sinds augustus hebben Martijn en Thomas zich aangesloten bij het team. We stellen beide timmermannen graag aan u voor.  

Martijn

Martijn van Leeuwen (foto links) is 28 jaar en komt uit Zoetermeer en is sinds augustus in dienst als zelfstandig timmerman. Martijn heeft acht jaar ervaring in de bouw en heeft zin om bij te dragen aan alle mooie projecten van Akerboombouw. Hij denkt graag in oplossingen en zijn specialiteiten zijn aftimmeren en kozijnen plaatsen.

Thomas

Na de bouwvak is ook de negentienjarige Thomas Rook (foto rechts) gestart. Thomas doet de opleiding middenkaderfunctionaris bouw aan het Novacollege en loopt tot eind januari fulltime stage bij Akerboombouw. Thomas is op dit moment aan het werk bij het project 'Jachthaven de Meerkant' in Roelofarendsveen. “Het allerleukst aan stage lopen is dat ik alle geleerde vaardigheden nu in de praktijk kan brengen”, aldus Thomas.

Ook werken binnen ons gezellige team?

Akerboombouw is altijd opzoek naar timmermannen die hun vak goed verstaan. Bekijk onze vacature en wie weet sta jij binnenkort ook in een van onze nieuwsberichten. 

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2021.

BOUWUPDATE #5

In het laatste kwartaal van 2020 starten we aan mooie, nieuwe projecten. Maar we bouwen ook flink door aan de lopende projecten. Lees en bekijk hier de vorderingen van onze timmermannen.

Blog Eric: kwalitatief verantwoord bouwen

Eric Vrieler vertelt waarom Akerboombouw de laatste tijd zoveel aandacht besteed aan de bouwcertificaten. Waarom zijn juist deze certificaten zo belangrijk in de bouw? Het antwoord op deze vragen en meer leest u in de blog.