Ook betreft nieuwe medewerkers timmert Akerboombouw aan de weg. Sinds augustus hebben Martijn en Thomas zich aangesloten bij het team. We stellen beide timmermannen graag aan u voor.  

Martijn

Martijn van Leeuwen (foto links) is 28 jaar en komt uit Zoetermeer en is sinds augustus in dienst als zelfstandig timmerman. Martijn heeft acht jaar ervaring in de bouw en heeft zin om bij te dragen aan alle mooie projecten van Akerboombouw. Hij denkt graag in oplossingen en zijn specialiteiten zijn aftimmeren en kozijnen plaatsen.

Thomas

Na de bouwvak is ook de negentienjarige Thomas Rook (foto rechts) gestart. Thomas doet de opleiding middenkaderfunctionaris bouw aan het Novacollege en loopt tot eind januari fulltime stage bij Akerboombouw. Thomas is op dit moment aan het werk bij het project 'Jachthaven de Meerkant' in Roelofarendsveen. “Het allerleukst aan stage lopen is dat ik alle geleerde vaardigheden nu in de praktijk kan brengen”, aldus Thomas.

Ook werken binnen ons gezellige team?

Akerboombouw is altijd opzoek naar timmermannen die hun vak goed verstaan. Bekijk onze vacature en wie weet sta jij binnenkort ook in een van onze nieuwsberichten. 

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Leerling Eskil: “Ik vind plezier in je werk heel belangrijk”

Eskil zit in zijn tweede jaar van zijn BBL-opleiding en werkt al anderhalfjaar bij Akerboombouw. Wat vindt hij leuk aan z'n werk en hoe ziet hij zichzelf in de toekomst? Hij vertelt het je zelf!

Aangepaste openingstijden in het voorjaar

De komende maanden zitten vol feestdagen. Om deze reden zijn we op sommige dagen gesloten. Om het makkelijk te maken, sommen we deze data hier voor u op. 

BOUWUPDATE #6

Ook in 2021 timmeren we verder! Dit kwartaal ronden we projecten af, bouwen we hard verder aan de lopende verbouwingen en starten ook nieuwe opdrachten. Lees en bekijk alles over de voortgang van de projecten in de nieuwste bouwupdate.