Villa gerenoveerd in Oegstgeest

In eerdere berichten hebben jullie vast gelezen dat wij bezig waren met een renovatie in Oegstgeest. De woning is onder andere verduurzaamd en de indeling is gewijzigd. Onze timmermannen voerden verschillende werkzaamheden uit:

 • Op de begane grond is de aanwezige houten constructievloer vervangen door een geïsoleerde PS-combinatievloer
 • Er zijn voorzetwanden geplaatst
 • Vloerverwarming aangebracht in de nieuw aangebrachte zand-cement dakvloer
 • Er is een WTW-installatie aangebracht waardoor de naar binnen gehaalde frisse buitenlucht voorverwarmd wordt door de warmte van de uitgaande lucht
 • De elektrische installatie is aangepast en gemoderniseerd

Monumentale renovatie in Warmond

Onze timmermannen renoveerden daarnaast ook een monumentale woning in Warmond. De volgende werkzaamheden zijn onder andere uitgevoerd:

 • Het realiseren van een nieuwe geïsoleerde vloer
 • Nieuwe installaties
 • Nieuwe voorzetwanden geplaatst
 • Een nieuwe indeling van de woning

Daarnaast is de woning uitgebreid. De uitbreiding is volledig gebouwd door onze timmermannen, ook het terras is door Akerboombouw aangelegd. De zonnepanelen die erop liggen zijn geleverd door onderaannemer E.I.B. de Groot. De architect die de tekeningen voor deze uitbreiding maakte, is studio VVKH uit Leiden. 

Nieuwbouwwoning aan de Noordkade in Roelofarendsveen

En hoe staat het ervoor met de nieuwbouwwoning aan de Noordkade in Roelofarendsveen? Op de begane grond zijn na de binnenwanden nu de kozijnen én isolatie aangebracht. Ook het metselwerk op de begane grond is inmiddels gereed! De volgende stap is het plaatsen van de in houtskeletbouw uitgevoerde, verdieping en kap. Met een beetje goede wil staan we voor de winter onder de kap! 

Rijksmonument aan de Vollersgracht in Leiden

Er wordt nu een prachtig rijksmonument opgeknapt in Leiden. Onze timmermannen repareerden hier al het houtrot en brachten isolerende beglazing aan. Daarnaast was het hoog tijd voor een schilderbeurt, de laatste was alweer 15 jaar geleden! Door het schilderwerk van Veen schilders knapt het monument onwijs op! 

Projecten uit de timmerfabriek

Ook in de timmerfabriek blijven de machines draaien. We realiseerden kozijnen én beginnen met de voorbereiding van een nieuw project!

 • De kozijnconstructie voor de hoekwoning op de Burggravenlaan is gerealiseerd
 • De kozijnen voor de nieuwbouwwoning aan de Noordkade zijn klaar
 • Er is begonnen met kozijnen voor een nieuw project in Bloemendaal

Houd onze projectenpagina in de gaten voor meer informatie over dit nieuwe project!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werken en het team van Akerboombouw? Houd onze socialmediakanalen InstagramFacebook en LinkedIn in de gaten voor het laatste nieuws!

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden september

Van 16 tot en met 24 september is het feestweek in Roelofarendsveen. In verband met de Veense Kermis sluiten wij onze deuren op vrijdag 22 september. 

Klaar voor de bouwvak

In verband met de bouwvak sluiten wij onze deuren van maandag 24 juli t/m vrijdag 12 augustus. Vanaf maandag 14 augustus gaan wij weer aan de slag met lopende en nieuwe projecten.

Bouwupdate #13

De vakantieperiode en daarmee de bouwvak, is in zicht! Wij brengen u daarom graag nog een keer op de hoogte van welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we na de bouwvak mee starten.