Timmerfabriek

Droomt u van idyllische luiken voor de ramen en ziet u het plaatje al helemaal voor zich? Of wilt u een schuifpui, maar zijn de afmetingen niet alledaags? Dan bent u bij Akerboombouw aan het juiste adres. In onze eigen machinale timmerfabriek maken we gevelelementen, luiken, hefschuifpuien, draaikiepramen en overige kanteldeuren en -ramen. Zelfs voor de meest afwijkende maten bieden wij een passende oplossing.

Particulieren én collega-aannemers hebben dat al ontdekt en laten hun bijzondere wensen door ons realiseren. Uiteraard staat kwaliteit en vakmanschap ook in onze timmerfabriek hoog in het vaandel; sinds 2005 beschikken we over het KOMO-certificaat voor houten gevelelementen. De gevelelementen voeren we standaard uit op basis van SKH-inbraakwerend geveltimmerwerk. Voor de overige hierboven genoemde producten maken we gebruik van MACO-beslag. De bekende vierseizoenenpui maken we met HMB-beslag of schuivend met Centorbeslag. Akerboombouw werkt uitsluitend met duurzaam ingekocht hout conform onze FSC- en PEFC-certificaten.

 • Klassieke houten kozijnen

  Houten kozijnen met een klassieke uitstraling en moderne techniek gerealiseerd voor een ruime nieuwbouwwoning in Zoeterwoude.

  Bekijk project
 • Stijlvolle houten kozijnen

  Houten kozijnen met een klassiek tintje. Gemaakte in onze timmerfabriek in Roelofarendsveen voor de verbouwing van een luxe villa op Kaageiland.

  Bekijk project
 • Architectonisch kozijnen

  Kozijnen waar je niet om heen kunt. De raamkozijnen zijn 38 cm diep, drie keer zo diep als normaal. Gemaakte in onze timmerfabriek in Roelofarendsveen voor een nieuwbouwwoning van de architect zelf.

  Bekijk project

Benieuwd naar onze referenties?