Timmerfabriek

Droomt u van idyllische luiken voor de ramen en ziet u het plaatje al helemaal voor zich? Of wilt u een schuifpui, maar zijn de afmetingen niet alledaags? Dan bent u bij Akerboombouw aan het juiste adres. In onze eigen machinale timmerfabriek maken we alles zoals u dat graag wilt.  

Ontwerpen

Een groot voordeel van kiezen voor Akerboombouw is dat wij ook tekenen en ontwerpen. U vertelt ons uw wens, wij maken daar een ontwerp van en deze gaat direct naar de timmerfabriek waar die wens in vervulling gaat. Niets te gek: Gevelelementen, luiken, hefschuifpuien, draaikiepramen en overige kanteldeuren en -ramen. Zelfs voor de meest afwijkende maten bieden wij een passende oplossing. 

 • Kozijnen voor aannemer

  De timmerfabriek heeft weer prachtige kozijnen gerealiseerd. Dit keer voor een aannemer uit Den Haag. De houten kozijnen zijn in onze timmerfabriek gemaakt en gespoten en vervolgens op transport gegaan. 

  Bekijk project
 • Klassieke houten kozijnen

  Houten kozijnen met een klassieke uitstraling en moderne techniek gerealiseerd voor een ruime nieuwbouwwoning in Zoeterwoude.

  Bekijk project
 • Stijlvolle houten kozijnen

  Houten kozijnen met een klassiek tintje. Gemaakte in onze timmerfabriek in Roelofarendsveen voor de verbouwing van een luxe villa op Kaageiland.

  Bekijk project
 • Architectonisch kozijnen

  Kozijnen waar je niet om heen kunt. De raamkozijnen zijn 38 cm diep, drie keer zo diep als normaal. Gemaakte in onze timmerfabriek in Roelofarendsveen voor een nieuwbouwwoning van de architect zelf.

  Bekijk project

Snel schakelen

Korte lijnen, omdat we ook zelf de tekeningen maken. Zonder tussenpartij houden we goed zicht op uw opdracht en komen we sneller tot een eindontwerp. In sommige (spoed)gevallen tekenen we in de ochtend het ontwerp en starten onze timmerlieden die middag al aan uw ontwerp in de timmerfabriek.

Realisatie

Veel aannemers en particulieren hebben deze mogelijkheid al ontdekt en laten hun bijzondere wensen door ons realiseren. Uiteraard staat kwaliteit en vakmanschap ook in onze timmerfabriek hoog in het vaandel. Sinds 2005 beschikken we over het KOMO-certificaat voor houten gevelelementen. Dit houdt in dat alle bouwelementen aan de technische specificaties voldoen.  

Voor de kenners: materialen

De bouw van uw gevelelementen voeren we standaard uit op basis van SKH-inbraakwerend geveltimmerwerk. Voor bijvoorbeeld luiken, hefschuifpuien, draaikiepramen en kanteldeuren maken we gebruik van MACO-beslag. De bekende vierseizoenenpui maken we met HMB-beslag of schuivend met Centorbeslag. Wat we ook voor u mogen maken in onze timmerfabriek, u weet zeker dat het gemaakt is met duurzaam ingekocht hout met een stip certificaat.

Benieuwd naar onze referenties?