Architectonisch kozijnen

In de timmerfabriek hebben wij zeer bijzondere kozijnen gerealiseerd voor een vrijstaande nieuwbouwwoning in Oegstgeest. Een normaal kozijn is tegenwoordig 114 mm diep, voor dit project maken wij kozijnen van 380 mm diep. Dit is ruim drie keer zo diep als normaal. De kozijnen springen op deze manier echt uit het ontwerp van deze architect. De kozijnen die extra opvallen zijn de kozijen met een combinatie van vaste en beweegbare delen. Het vaste raam en het raam wat open kan zijn aan de verschillende zijden van het kozijn geplaatst. Op deze manier ontstaat er een verspringend S-effect waarbij de ramen in één kozijn 38 cm uit elkaar staan en extra veel diepte werking ontstaat.

Project van A tot Z

Naast de realisatie van de kozijnen in onze timmerfabriek, bouwen wij ook dit prachtige nieuwbouwhuis. Een bijzonder project met vele vakkundige details. Deze details zijn uitgedacht door de architect, die zelf in deze woning in Oegstgeest gaat wonen.

Projectgegevens

  • Projectnummer: 8978
  • Plaats: Oegstgeest
  • Adres: Juffermansstraat 3B
  • Status: nog in aanbouw

Meer informatie

Bent u opzoek naar een timmerfabriek die vakkundig de mooiste houten kozijnen realiseert? Neem contact met ons op via 071 501 84 77 of info@akerboombouw.nl.