Restauratie-experts

Onderhoud en restauratie van een pand vragen kennis van en ervaring met alle onderdelen van het vak. Met de benodigde certificaten, in-huis mogelijkheden en jarenlange ervaring is Akerboombouw de partij om voor u de klus te klaren.  

Specialist in restauratiewerken

Die klus klaren doen we graag samen. Samen met u als opdrachtgever, architect of projectontwikkelaar stemmen we de wensen en mogelijkheden af. Wij zorgen daarna voor de uitvoer. Van gevels, kozijnen en koepels tot een aanbouw of zelfs het restaureren van de gehele woning, wij pakken dit met beide handen aan. 

 • Onderhoud monumentale VvE

  Sinds 2017 zijn wij met regelmaat te vinden in het grootste hofje van Nederland, Het Hofje van Nieuwkoop. Onze timmermannen zijn graag gezien op locatie. Samen met het beheer van het rijksmonument zorgen ze ervoor dat het hofje altijd in topconditie is.

  Bekijk project
 • Restauratie Weverhuis

  Tegenwoordig is het Weverhuis een museum over de arbeiders van Leiden. Alvorens dit mogelijk was hebben wij dit vervallen pand volledig gerestaureerd. Vandaag de dag komen we nog met regelmaat langs om het pand in perfecte staat te onderhouden.

  Bekijk project
 • Restauratie woonhuis

  Aan de Stille Rijn in Leiden hebben wij deze oude woning gerestaureerd. Zowel aan de buiten- als binnenkant. De nieuwe zwarte luiken aan de voorgevel geven het woonhuis zijn originele sfeervolle uitstraling terug.

  Bekijk project
 • Restauratie koepels Sterrenwacht

  In 2008 heeft Minister Plasterk een budget vrijgemaakt om dit momument uit 1861 compleet te restaureren. De timmermannen van Akerboombouw mochten de koepels van de sterrenwacht restaureren.

  Bekijk project

Alles in huis bij Akerboombouw

Zoekt u een betrouwbare partij voor het restaureren of renoveren van uw (vakantie)woning, bedrijfspand of ander gebouw? Akerboombouw is uw totaalleverancier. Onze projectbegeleiders, timmermannen, eigen timmerfabriek en groot netwerk vakspecialisten maakt dat wij uw project van a tot z begeleiden.

Benieuwd naar onze referenties?