Restauratie-experts

Onderhoud en restauratie van een pand vragen kennis van en ervaring met alle facetten van het vak. Voor dergelijke opdrachten vindt u in Akerboombouw een betrouwbare partner. Met de lange geschiedenis van het bedrijf, onze vakkundige en gedreven medewerkers én onze eigen timmerfabriek hebben we alles in huis om de klus voor u te klaren. 

 • Onderhoud monumentale VvE

  Sinds 2017 zijn wij met regelmaat te vinden in het grootste hofje van Nederland, Het Hofje van Nieuwkoop. Onze timmerman Frits is een graaggezien persoon die er samen met het beheer van het rijksmonument voor zorgt dat het hofje te allen tijden in topconditie is.

  Bekijk project
 • Restauratie Weverhuis

  Tegenwoordig is het Weverhuis een museum over de arbeiders van Leiden. Alvorens dit mogelijk was hebben wij dit vervallen pand volledig gerestaureerd. Vandaag de dag komen we nog met regelmaat langs om het pand in perfecte staat te onderhouden.

  Bekijk project
 • Restauratie woonhuis

  Aan de Stille Rijn in Leiden hebben wij deze oude woning gerestaureerd. Zowel aan de buiten- als binnenkant. De nieuwe zwarte luiken aan de voorgevel geven het woonhuis zijn originele sfeervolle uitstraling terug.

  Bekijk project
 • Restauratie koepels Sterrenwacht

  In 2008 heeft Minister Plasterk een budget vrijgemaakt om dit momument uit 1861 compleet te restaureren. De timmermannen van Akerboombouw mochten de koepels van de sterrenwacht restaureren.

  Bekijk project

Benieuwd naar onze referenties?