Of ga naar: Nieuwbouw Timmerfabriek

Over AKERBOOMBOUW
Al sinds 1931 een begrip


We zijn actief voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers en verzorgen alle disciplines van de bouw. Het merendeel van onze klanten bevindt zich in een straal van 25 kilometer rondom Roelofarendsveen.

Meer

Ieder project exact op maat gemaakt door onze eigen timmerfabriek: deuren, kozijnen en houtskeletbouw.

Waar wij voor staan


 • Vakmanschap
 • Betrouwbaar & transparant
 • Bereikbaar
 • Uitdagend

Vakmanschap

Het is niet eenvoudig om te besluiten aan wie u de bouw of verbouw van uw woning of bedrijfspand overlaat. U wilt zeker weten dat het project bij een aannemer in goede handen is.

Misschien is het de jarenlange ervaring die ons familiebedrijf rijk is. Misschien het dynamische, hechte team dat zich graag voor uw project inzet. Misschien onze no-nonsense mentaliteit. En misschien is het wel de combinatie van die factoren die ons maakt tot een betrouwbare partner in verbouw, onderhoud en restauratie en nieuwbouw. Wat het project ook is, bij ons krijgt u te allen tijde vakmanschap!

Werken bij Akerboombouw

Ben jij gedreven, houd je van een uitdaging en ben je een echte teamplayer?
 

Ga naar vacatures

Onderhoud monumentale VvE
Den Haag

 • Ruime nieuwbouwwoning

  Akerboombouw heeft een klassieke nieuwbouwwoning met aangrenzende werkruimte gerealiseerd. Met houten kozijnen en een vouwschijfwand geproduceerd in de timmerfabriek komt er vollop daglicht de woning in.

  Bekijk project
 • Architectonisch kozijnen

  Kozijnen waar je niet om heen kunt. De raamkozijnen zijn 38 cm diep, drie keer zo diep als normaal. Gemaakte in onze timmerfabriek in Roelofarendsveen voor een nieuwbouwwoning van de architect zelf.

  Bekijk project
 • Onderhoud monumentale VvE

  Sinds 2017 zijn wij met regelmaat te vinden in het grootste hofje van Nederland, Het Hofje van Nieuwkoop. Onze timmerman Frits is een graaggezien persoon die er samen met het beheer van het rijksmonument voor zorgt dat het hofje te allen tijden in topconditie is.

  Bekijk project
 • Nieuwbouwwoning

  Op het Zuideinde hebben wij op tradiotionele werkwijze deze moderne vrijstaande nieuwbouwwoning gebouwd. Met de geïntegreerde zonnepanelen en een warmtepomp is het huis bijna energie neutraal.

  Bekijk project
 • Restauratie woonhuis

  Aan de Stille Rijn in Leiden hebben wij deze oude woning gerestaureerd. Zowel aan de buiten- als binnenkant. De nieuwe zwarte luiken aan de voorgevel geven het woonhuis zijn originele sfeervolle uitstraling terug.

  Bekijk project