Aangepaste openingstijden september

Van 16 tot en met 24 september is het feestweek in Roelofarendsveen. In verband met de Veense Kermis sluiten wij onze deuren op vrijdag 22 september. 

Lees meer

Klaar voor de bouwvak

In verband met de bouwvak sluiten wij onze deuren van maandag 24 juli t/m vrijdag 12 augustus. Vanaf maandag 14 augustus gaan wij weer aan de slag met lopende en nieuwe projecten.

Lees meer

Bouwupdate #13

De vakantieperiode en daarmee de bouwvak, is in zicht! Wij brengen u daarom graag nog een keer op de hoogte van welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we na de bouwvak mee starten. 

Lees meer

Bouwupdate 12

De eerste maanden van 2023 zitten er alweer op. En in de tussentijd zijn er weer mooie projecten begonnen en afgerond. Lees verder voor updates die je niet wil missen!

Lees meer

Andere schoenen voor Peter

Onze timmermannen zijn druk bezig aan de Noordkade in Roelofarendsveen. Lees hier meer over de uitdagingen en hoe Peter het vindt om in de schoenen van de opdrachtgever te staan.

Lees meer

Bouwupdate #11

We zijn weer terug met een nieuwe bouwupdate! U leest hier meer over welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we mee gaan starten. 

Lees meer

Bouwupdate #10

Het is tijd voor de laatste bouwupdate voor de bouwvak! U leest hier welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we na de bouwvak mee starten. 

Lees meer

Snuffelstage in de bouw

Diego (15) en Finley (16) hebben ons team tien dagen versterkt! Lees hier hoe hun stageperiode is verlopen.

Lees meer

Sector- en keteninitiatieven 2022

Bekijk hier waar we komend jaar mee aan de slag gaan om onze CO2-uitstoot te verminderen!

Lees meer

Resultaten CO2-footprint 2021

Trots op de mooie besparing die we vorig jaar hebben behaald. Lees hier meer over de besparing CO2-uitstoot van 2021.

Lees meer