Bouwupdate #11

We zijn weer terug met een nieuwe bouwupdate! U leest hier meer over welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we mee gaan starten. 

Lees meer

Bouwupdate #10

Het is tijd voor de laatste bouwupdate voor de bouwvak! U leest hier welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we na de bouwvak mee starten. 

Lees meer

Snuffelstage in de bouw

Diego (15) en Finley (16) hebben ons team tien dagen versterkt! Lees hier hoe hun stageperiode is verlopen.

Lees meer

Personeelsuitje

We organiseren elk jaar een uitje voor het personeel, ook dit jaar is het weer gelukt om een uitje te organiseren met plezier voor jong en oud! Lees en bekijk hier meer over deze gezellige dag. 

Lees meer

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Lees meer

Resultaten CO2-footprint 2020

Trots op de mooie besparing die we vorig jaar hebben behaald. Lees hier meer over de besparing CO2-uitstoot van 2020 en plannen van 2022.

Lees meer

BOUWUPDATE #8

Wij laten u graag zien welke vakmanschapskwaliteiten wij dagelijks toepassen in onze projecten. De komende periode vindt u onze timmerlieden weer op verschillende locaties in de Randstad. Hieronder een overzicht van een aantal van deze projecten. 

Lees meer

Open Monumentendagen 2021

Op 11 en 12 september 2021 vindt alweer de 35ste editie van de Landelijke Open Monumentendagen plaats. Meer dan 30 Leidse monumenten en gebouwen openen hun deuren. Zo ook twee restauratiewerken van Akerboombouw. 

Lees meer

BOUWUPDATE #7

Voor de bouwvak timmeren we stevig door. Welke projecten ronden we af en waar vindt u onze timmermannen? U leest en bekijkt het in deze bouwupdate.

Lees meer

Peter Akerboom: “Werkplezier is als de dagen voorbij vliegen”

Op 18 juni is het de dag van het werkplezier. De club Akerboombouwers groeit nog steeds, dat is een goed teken. Directeur Peter Akerboom vertelt waar Akerboombouw voor staat en waarom werken bij dit bouwbedrijf zo leuk is!

Lees meer