Aangepaste openingstijden voor mei en juni

Vanwege feestdagen die er aan komen zijn we op sommige dagen gesloten in mei en juni. Om het makkelijk te maken, sommen we deze data hier voor u op. 

Lees meer

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Lees meer

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.

Lees meer

Resultaten CO2-footprint 2020

Trots op de mooie besparing die we vorig jaar hebben behaald. Lees hier meer over de besparing CO2-uitstoot van 2020 en plannen van 2022.

Lees meer

BOUWUPDATE #8

Wij laten u graag zien welke vakmanschapskwaliteiten wij dagelijks toepassen in onze projecten. De komende periode vindt u onze timmerlieden weer op verschillende locaties in de Randstad. Hieronder een overzicht van een aantal van deze projecten. 

Lees meer

Open Monumentendagen 2021

Op 11 en 12 september 2021 vindt alweer de 35ste editie van de Landelijke Open Monumentendagen plaats. Meer dan 30 Leidse monumenten en gebouwen openen hun deuren. Zo ook twee restauratiewerken van Akerboombouw. 

Lees meer

BOUWUPDATE #7

Voor de bouwvak timmeren we stevig door. Welke projecten ronden we af en waar vindt u onze timmermannen? U leest en bekijkt het in deze bouwupdate.

Lees meer

Peter Akerboom: “Werkplezier is als de dagen voorbij vliegen”

Op 18 juni is het de dag van het werkplezier. De club Akerboombouwers groeit nog steeds, dat is een goed teken. Directeur Peter Akerboom vertelt waar Akerboombouw voor staat en waarom werken bij dit bouwbedrijf zo leuk is!

Lees meer

Een nieuwe toevoeging aan onze machinale timmerfabriek: infreesmachine

Afgelopen maand hebben we onze machinale timmerfabriek uitgebreid met een nieuwe machine! Een CNC boor- en beslagfreesmachine. Wat kan je ermee?

Lees meer

Leerling Eskil: “Ik vind plezier in je werk heel belangrijk”

Eskil zit in zijn tweede jaar van zijn BBL-opleiding en werkt al anderhalfjaar bij Akerboombouw. Wat vindt hij leuk aan z'n werk en hoe ziet hij zichzelf in de toekomst? Hij vertelt het je zelf!

Lees meer