Prachtige nieuwbouwwoning

U wilt een woning bouwen? Bij ons heeft u talrijke mogelijkheden om uw droom te realiseren. Wij gaan voor u aan de slag op basis van bestek en tekeningen en onder directie van een eigen architect. Maar ook met alleen een concreet idee over uw bouwwensen kunnen we uit de voeten. Met als eindresultaat altijd een tevreden klant die kan zeggen: "Dit is precies wat ik in gedachten had." 
 

 • Nieuwbouwwoning

  Op het Zuideinde hebben wij op tradiotionele werkwijze deze moderne vrijstaande nieuwbouwwoning gebouwd. Met de geïntegreerde zonnepanelen en een warmtepomp is het huis bijna energie neutraal.

  Bekijk project
 • Ruime nieuwbouwwoning

  Akerboombouw heeft een klassieke nieuwbouwwoning met aangrenzende werkruimte gerealiseerd. Met houten kozijnen en een vouwschijfwand geproduceerd in de timmerfabriek komt er vollop daglicht de woning in.

  Bekijk project
 • Nieuwbouw villa

  Akerboombouw heeft een prachtige nieuwbouw villa gebouwd in de natuurlijke omgeving rondom Rotterdam. Ondanks de grote van de villa blendt deze luxe villa mooi in de omgeving door het 'groene dak'. 

  Bekijk project
 • Nieuwbouw klassiek woonhuis

  In samenwerking met de architect en opdrachtgever hebben wij een nieuwbouwwoning gebouwd in de stijl van een landhuis, die ook nog iets weg heeft van een notariswoning.

  Bekijk project

Benieuwd naar onze referenties?