Verbouwen? Wij denken met u mee

Als u besluit uw bedrijfspand of woonhuis te verbouwen, gaat dit niet over een nacht ijs. Het is een spannende en vaak kostbare gebeurtenis. Akerboombouw zet zijn vakmanschap graag in voor uw verbouwing. Onze jarenlange ervaring levert u een zorgeloos eindresultaat op. Dit blijkt wel uit het grote aantal opdrachtgevers waarmee wij langdurige relaties hebben. Hier zijn wij best trots op. 

Onderstaande verbouwprojecten gerealiseerd door Akerboombouw geven u een beeld wat we voor uw verbouwing kunnen betekenen.

 • Uitbreiding productieruimte slagerij

  In samenwerking met de opdrachtgever heeft Akerboombouw de uitbreiding van de productieruimte van Keurslagerij van der Meer gerealiseerd. Een project met uitdagingen op het gebied van hygiëne en een doordraaiende productie.

  Bekijk project
 • Verbouwing villa

  Akerboombouw heeft in samenwerking met Veen Schilders deze prachtige villa verbouwd. De nieuwe houten kozijnen, wit geverfde buitenmuren en de houten gevelbedeking geven de villa een luxe uitstraling.

  Bekijk project
 • Verbouwen & restauratie

  Van een oud en hokkerig pand naar een gebouw met 4 moderne appartementen. Na de grote verbouwing en restauratie gaan onze timmerlieden nu met regelmaat langs om het pand te onderhouden. Op deze manier blijven de onderhoudskosten zo laag en constant mogelijk voor de eigenaar.

  Bekijk project
 • Gevelrenovatie woonhuis

  De oude houtenkozijnen zijn vervangen voor stoere industriële zwarte kozijnen. Helemaal van nu!

  Bekijk project
 • Realisatie zolderwoning

  Een oude rommelzolder is omgetoverd tot een luxe en lichte zolderwoning, midden in het centrum van Leiden. Met name de nieuwe dakramen geven de ruimte een compleet nieuwe uitstraling waardoor je niet kan voorstellen dat dit hiervoor een stoffige zolder was.

  Bekijk project

Duurzaam bouwen

Bij Akerboombouw bouwen we duurzaam, verantwoord en met verstand. Wilt u duurzaam investeren om energiekosten te besparen? Overstappen naar gasloos? Of heeft u een ander duurzaam project? Ons team vakkundige timmerlieden en projectleiders helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Kwaliteit en bouwcertificaten

De stempel duurzaam kan niet zomaar overal opgeplakt worden. Wij hebben gekeken naar welke certificaten belangrijk zijn voor het proces om een zo bewust, veilig en groen mogelijk resultaat te behalen. Zo zijn het STIP certificaat, ISO 9001, Co2 prestatieladder, KOMO en VCA inmiddels toegevoegd aan ons lijstje om maatschappelijk verantwoord te (ver)bouwen.

Slim verbouwen

Het uitbreiden van een bedrijfspand is vaak een complex project. U wilt het bedrijfsproces niet belasten en dit zorgt soms voor een uitdaging. Ons team projectvoorbereiders hebben ruime ervaring met soortgelijke projecten. Al meerdere keren hebben wij bewezen de beste oplossing te bieden bij projecten.  

Benieuwd naar onze referenties?