Verbouwen? Wij denken met u mee

Als u besluit uw bedrijfspand of woonhuis te verbouwen, gaat u niet over een nacht ijs. Het is een spannende en vaak kostbare gebeurtenis. Akerboombouw zet zijn vakmanschap graag in voor uw verbouwing. Onze jarenlange ervaring levert u een zorgeloos eindresultaat op. Dit blijkt wel uit het grote aantal opdrachtgevers waarmee wij langdurige relaties hebben. Hier zijn wij best trots op.
 
Onderstaande verbouwprojecten gerealiseerd door Akerboombouw geven u een beeld wat we voor uw verbouwing kunnen betekenen.
 • Verbouwen bedrijfspand

  De groothandel van watersportartikelen groeit uit zijn jasje. Akerboombouw plaatst een nieuwe verdieping op het reeds bestaande gebouw. Extra kantoorruimte, een grotere showroom en luxure uitstraling zijn het resultaat van de verbouwing.

  Bekijk project
 • Van werkplaats naar kookstudio

  In samenwerking met Veldman Rietbroek architecten heeft Akerboombouw een oude werkplaats compleet omgebouwd naar sfeervolle kookstudio met vide. Op de vide kunnen de gasten na het tafelen en koken heerlijk ontspannen bij de houtkachel.

  Bekijk project
 • Vergroten woonhuis

  Aan de voor- en achterzijde is doormiddel van de aanbouw van een vliesgevel het woonoppervlakte vergroot. Een zeer aangenaam en gewenst bijkomend voordeel is de energiebesparing. Door het plaatsen van deze glazen aanbouw is de isolatiewaarde flink gestegen. 

  Bekijk project
 • Gevelrenovatie autobedrijf

  De complete gevel van dit autobedrijf uit Roelofarendsveen vernieuwd. Het glas is zonwerend isolatieglas om zo de warmte tijdens de zomerse dagen buiten te houden. 

  Bekijk project
 • Verbouwen & restauratie

  Van een oud en hokkerig pand naar een gebouw met 4 moderne appartementen. Na de grote verbouwing en restauratie gaan onze timmerlieden nu met regelmaat langs om het pand te onderhouden. Op deze manier blijven de onderhoudskosten zo laag en constant mogelijk voor de eigenaar.

  Bekijk project
 • Gevelrenovatie woonhuis

  De oude houtenkozijnen zijn vervangen voor stoere industriële zwarte kozijnen. Helemaal van nu!

  Bekijk project
 • Realisatie zolderwoning

  Een oude rommelzolder is omgetoverd tot een luxe en lichte zolderwoning, midden in het centrum van Leiden. Met name de nieuwe dakramen geven de ruimte een compleet nieuwe uitstraling waardoor je niet kan voorstellen dat dit hiervoor een stoffige zolder was.

  Bekijk project

Duurzaam bouwen

Bij Akerboombouw bouwen we duurzaam, verantwoord en met verstand. Wilt u duurzaam investeren om energiekosten te besparen? Overstappen naar gasloos? Of heeft u een ander duurzaam project? Ons team vakkundige timmerlieden en projectleiders helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Slim verbouwen

Het uitbreiden van een bedrijfspand is vaak een complex project. U wilt het bedrijfsproces niet belasten en dit zorgt soms voor een uitdaging. Ons team projectvoorbereiders hebben ruime ervaring met soortgelijke projecten. Al meerdere keren hebben wij bewezen de beste oplossing te bieden bij diverse aanbestedingen.

Benieuwd naar onze referenties?