Duurzaam bouwen

Akerboombouw bouwt samen met u aan een toekomst voor u, uw kinderen en latere generaties. Hoe doen wij dit? Tijdens de bouw gebruiken wij materialen die het milieu en natuur niet beschadigen. Naast het bouwen zelf streven wij naar zo een duurzaam mogelijk resultaat voor ons complete bedrijf.

In 2017 is ons gehele pand voorzien van zuinige ledverlichting. In 2019 is het kantoor verder verduurzaamd met zonnepanelen. We bouwen op deze manier niet alleen duurzaam, ook de voorbereidingen gebeuren in een energieneutraal kantoor en werkplaats.

CO2-Prestatieladder

De uitstoot van CO2 is schadelijk voor het milieu. Tijdens de bouw komt er de nodige CO2 vrij, maar dit kan veel minder. Om deze reden is Akerboombouw in 2019 aangesloten bij de CO2-Prestatieladder, een Nederlandse duurzaamheidsinstituut. Wij zijn niveau 3 gecertificeerd en streven met ons gehele team om ieder jaar minder CO2 uit te stoten en onze footprint te verkleinen.

STIP

Verantwoord geproduceerd hout, daar staat dit keurmerk voor. Akerboombouw koopt enkel hout in bij houtleveranciers met dit keurmerk. Het STIP-keurmerk staat voor 100% duurzaam hout. U bent er bij ons zeker van dat wij enkel met goed gekeurd hout als FSC en PEFC bouwen. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons, een aannemer die duurzaam bouwt? Wij beantwoorden graag uw vragen.

Interesse? Neem contact op

  • Vakmanschap
  • Betrouwbaar & Transparant
  • Bereikbaar
  • Uitdagend