Verbouw

Met onze jarenlange ervaring denken wij met u mee voor een maximaal rendement van uw verbouwing. Onze specialisten zorgen voor een soepel verloop van de verbouwing van uw woning of bedrijfspand.

Lees meer

Restauratie & onderhoud

Onze timmermannen hebben veel ervaring in het herstellen van monumentale panden naar hun originele staat. Van achterstalling- tot structureel onderhoud. Wij helpen u graag.

Lees meer

Nieuwbouw

Realiseer onbezorgd uw droomhuis. Onze timmermannen en projectleiders met vakkennis helpen u bij het maken van de juiste beslissingen. Zo heeft u jarenlang plezier van uw nieuwbouwwoning. 

Lees meer

Timmerfabriek

Akerboombouw is in het bezit van een complete timmerfabriek waar wij ramen, deuren, kozijnen en houtskeletbouw produceren. Voor eigen projecten, particulieren en ondernemers uit de omgeving.

Lees meer

De kwalitatieve aannemer

Eric en Peter zijn de derde generatie die aan het hoofd van Akerboombouw staan. Een echt familiebedrijf die met een hecht team dagelijks de mooiste projecten bouwt en onderhoudt. Wat uw wens ook is, met onze jarenlange expertise helpen wij u graag uw droomproject te realiseren. 

Interesse? Neem contact op

Benieuwd naar onze referenties?