Bouwupdate #13

De vakantieperiode en daarmee de bouwvak, is in zicht! Wij brengen u daarom graag nog een keer op de hoogte van welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we na de bouwvak mee starten. 

Afgeronde werkzaamheden aan de Aert van Neslaan

Onze timmermannen waren bezig met de verbouwing en herinrichting van een rijwoning in Oegstgeest. De begane grond van de woning moest volledig heringericht worden, het toilet en de keuken moesten worden verplaatst én door de aan uitbreiding aan de voorkant moest ook de voordeur een andere plek krijgen. Voor de uitbouw aan de achterkant moesten nieuwe kozijnen komen én ook de voorkant van het huis was een nieuw voordeurkozijn en raamkozijn nodig. 

Benieuwd hoe we dat deden? Bekijk hier de foto's en lees meer over dit afgeronde project.

Grote verbouwing van een twee-onder-een-kapwoning

Onze timmermannen werkten hard aan de verbouwing van een nieuw aangekochte twee-onder-een-kapwoning in Oegstgeest. De nieuwe eigenaren wilden de woning aanpassen, verduurzamen en moderniseren. Wat moest er gebeuren?

 • Vervangen van de bestaande beganegrondvloer door een geïsoleerde PS-combinatievloer.
 • Herinrichting van de begane grond, inclusief de verplaatsing van het trapgat.
 • Stucwerk voor alle muren in de woning.
 • Vernieuwing toilet en badkamer.
 • Vernieuwen van de installaties.
 • Aanbrengen van nieuwe plafonds.

Kortom, een hele klus! Lees meer over de uitdaging van dit project én bekijk de waanzinnige foto's.

Nieuwbouwwoning aan de Noordkade

Onze timmermannen werken tot de bouwvak aan de nieuwbouwwoning aan de Noordkade voor Peter Akerboom. In de laatste update las u dat we aan de slag gingen met de binnenwanden, installaties én de buitenzijde. Daar is inmiddels een hele slag in gemaakt, zoals te zien op de foto hieronder. De woning is bijna klaar om in te trekken!

Informatiecentrum HSL/A4 verbouwen

Wij zijn begonnen met een nieuw project aan de Bospolder in Leiderdorp. Namelijk met de verbouwing van het voormalige Informatiecentrum HSL/A4. De nieuwe eigenaar: de Brasserie Groep, wil hier een horecalocatie van maken.

Maar om hier een horecalocatie van te maken moet er eerst nog een hoop gebeuren. Zo komen er nieuwe kozijnen en openslaande deuren vanuit de timmerfabriek, er wordt er een andere indeling gemaakt, een nieuwe trap en nog véél meer! De oplevering staat gepland in januari 2024, hier gaan onze timmermannen na de bouwvak dus weer mee verder. 

Verbouw en herinrichting woning aan de Ververstraat 

Onze timmermannen zijn de afgelopen twee maanden al bezig aan de Ververstraat in Leiden. De eigenaar wilde een uitbreiding, een herinrichting van de benedenverdieping, een nieuwe badkamer en een verduurzaming van het huis. 

Wat is er tot nu toe gebeurt?

 • Het nodige sloopwerk is gedaan.
 • De uitbouw is gemaakt met openslaande deuren uit de timmerfabriek.
 • Isoleren van de uitbouw 

Bekijk hieronder alvast een foto.

Projecten uit de timmerfabriek

De zomer is weer volop aangebroken en dat betekent dat iedereen naar buiten wil. Andere werkzaamheden in de timmerfabriek:

 • Kozijnen aan het maken voor het project bij de HSL 
 • Kozijnen voor de woning aan de Noordkade gemaakt

Na de bouwvak

Na de bouwvak gaan onze timmermannen onder andere verder met het project aan de HSL, de laatste puntjes aan de Noordkade en de verbouw aan de Ververstraat. Bij het Hofje van Nieuwkoop gaan we aan de slag met de verduurzaming van 30 woningen en in Bloemendaal maken we een bijgebouw op een landgoed. Daarover na de bouwvak meer. 

Houd onze socialmediakanalen InstagramFacebook en LinkedIn in de gaten om de afronding en de start van deze projecten te zien.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Bouwupdate #15

De bouwvak komt er aan! Voordat onze timmermannen genieten van een welverdiende zomervakantie praten we jullie graag bij.

Afronding project Brasserie Polderfabriek

Sinds 26 april heeft Brasserie Polderfabriek haar deuren geopend. Een project waarbij wij werkten aan de bouw van een horecalocatie in de Bospolder in Leiderdorp.

Duurzaam ondernemen met de CO₂ prestatieladder

Sinds 2018 zijn wij actief bezig met duurzaam ondernemen. Om ons verbruik te structureren en meetbaar te maken sloten wij ons aan bij het programma van de CO₂ prestatieladder.