Bouwupdate #14 

Het is weer tijd voor en bouwupdate! Wij brengen u graag op de hoogte van onze werkzaamheden. Welke projecten zijn afgerond, waar zijn we nog hard aan het werk en waar beginnen we binnenkort mee? U leest het in onze bouwupdate!

Informatiecentrum HSL/A4 verbouwen

Het einde van dit grote project aan de Bospolder in Leiderdorp is in zicht. Het voormalige Informatiecentrum HSL/A4 verbouwden we tot een hippe horecalocatie. Met als nieuwe eigenaar: de Brasserie Groep.

Momenteel zijn we bezig met de laatste puntjes op de i. Dus ook andere partijen zoals schilders, stukadoors en kustenaars zijn hard aan het werk om dit project op tijd af te krijgen. Vanaf 26 april opent Brasserie Polderfabriek haar deuren!

Lees hier meer over het proces van deze verbouwing.

Interne verbouwing woning in Boskoop

Onze timmermannen startten begin dit jaar met een interne verbouwing in Boskoop. Hier deelden we de totale begane grond opnieuw in. Door een aantal wanden om te zetten creëerden we een mooie grote woonkamer met veel lichtinval. Ook ontstond er zo een nieuwe ruimte voor het toilet en de hal.

Vervolgens werkten we alles netjes af en plaatsten we nieuwe kozijnen. Bekijk hieronder de foto's van het eindresultaat!

Verbouwing en herinrichting woning aan de Ververstraat

In deze woning realiseerden we een uitbreiding, een herinrichting van de benedenverdieping, een nieuwe badkamer en een verduurzaming van het huis.

Onze timmermannen leverden weer een strak resultaat! Zie de foto's hieronder. Of lees hier meer over deze klus.

Renovatie woning Ripselaan

Begin dit jaar startten we aan dit project in Rijpwetering op de Ripselaan. De eigenaar van deze woning wilde een renovatie van het hele huis.

Wat deden we tot nu toe?

  • strippen van de woning
  • isoleren van de buitenwanden
  • verwijderen van de badkamer en het toilet
  • geluidsisolatie van het plafond
  • wegslopen van bestaand balkon

Het dak isoleren we ook en daarom vervangen we binnenkort het hele dak. Beneden werken we nu aan de voorzetwanden en het plafond. Zodat de stukadoor binnenkort aan de slag kan.

Renovatie woning Oude Bocht

Nog een project in Rijpwetering, dit keer op de Oude Bocht. Hier werken wij aan een renovatie van het dak en de gevels. 

We sloopten het oude dak en plaatsten nieuwe dakplaten, panlatten en dakpannen. We vernieuwden ook de gevel en plaatsten 2 dakkapellen.

Momenteel zijn we bezig met de gevelbekleding en daarna passen we de goot aan. Half april ronden we dit project af!

Luxe tuinhuis in Bloemendaal

Sinds oktober vorig jaar werken wij aan een luxe tuinhuis in Bloemendaal. Dit begon in onze eigen timmerfabriek waar wij het houten skelet van het tuinhuis maakten. 

Daarna gingen we verder met de isolatie, het metselen van de muren, het plaatsen van het glas, het timmeren van de overstekken en goten en het plaatsen van de gevelmakelaar.

Ondertussen zit het dak er ook op en binnenkort gaan we aan de slag met het tegelwerk van het toilet en de douche.

Hard aan het werk

We timmeren weer lekker door bij Akerboombouw. Houd onze socialmediakanalen Instagram, Facebook en LinkedIn in de gaten om up-to-date te blijven van onze werkzaamheden!
 

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Afronding project Brasserie Polderfabriek

Sinds 26 april heeft Brasserie Polderfabriek haar deuren geopend. Een project waarbij wij werkten aan de bouw van een horecalocatie in de Bospolder in Leiderdorp.

Duurzaam ondernemen met de CO₂ prestatieladder

Sinds 2018 zijn wij actief bezig met duurzaam ondernemen. Om ons verbruik te structureren en meetbaar te maken sloten wij ons aan bij het programma van de CO₂ prestatieladder.

Hoe wij bijdragen aan de energietransitie

De energietransitie is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. Daarom stappen we met zijn allen over van fossiele energie op energie afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Dit is een duurzame ontwikkeling en hierin draagt Akerboombouw graag zijn steentje bij.