We bouwen flink door! Onze timmermannen werken hard aan verschillende verbouwprojecten in de Randstad. Hoe het er voor staat op de projecten, wat onze timmermannen gedaan hebben en wat voor mooie dingen er nog aankomen? Dit leest u ieder kwartaal in de onze bouwupdate.

Zuideinde Roelofarendsveen

Deelden we in bouwupdate #4 nog dat we gestart waren en de eerste palen in de grond stonden... Nu is bijna het hoogste punt bereikt. Nog even en het dak kan erop!

Na de palen zijn onze timmermannen gestart met de maatvoering en het stelwerk. Dit houdt in dat de timmermannen overal profielen plaatsen om zo de maten van de constructie juist uit te zetten. Na het afronden van het stelwerk konden we starten aan de kalkzandsteenwanden en vloeren.

Scoutinggebouw Leiden

De jongens en meiden van de scouting in Leiden zitten er weer warmpjes bij. Precies op tijd voordat het echt koud wordt.

Badkamerrenovatie Oud Ade en Rijpwetering

De bewoners aan van het Zoetemelkhof in Rijpwetering genieten sinds het najaar van een mooie badkamer. Voor de huurders aan het Schoolplein in Oud Ade nog even geduld. Binnenkort douchen ook zij in een compleet vernieuwde badkamer. 

Verbouwing Voorschoten

Het in de jaren 20 gebouwde pand was van oorsprong een woning. In de loop der tijd is het huis aangepast naar een kantoorruimte. In 2020 brengen wij de woning weer terug naar het originele doel: wonen. De systeemplafonds maken ruimte voor mooie strakke plafonds. En ook de badkamers en keuken komen weer terug. 

Verbouw en uitbouw Warmond

Aan de Poelweg zijn we gestart aan een nieuw project. Na flink wat graafwerk en voorbereiding is de fundering gestort. Alles staat nu klaar om te starten aan de uitbouw voor deze woning.

Monumentale verbouwing Leiden

Aan de Oude Vest staat een prachtig monumentaal pand. Eind dit jaar mogen onze timmermannen hier aan de slag met het gevelwerk, kozijnen en vloeren. Een mooie klus waar ons timmerhart sneller van gaat kloppen!

Dakopbouw Leimuiden

De timmerfabriek stond ook niet stil. Zo bouwden we in onze werkplaats alle houtskeletbouwwanden voor een grote dakopbouw in Leimuiden. De wanden en dak van de dakopbouw zijn vervolgens met een kraan geplaatst op locatie. Door de goede voorbereidingen was het mogelijk om de dakopbouw binnen één dag te plaatsen. De andere dag zijn er nog twee dakkapellen geplaatst. Het aangezicht en de ruimte van de woning zijn totaal veranderd. Op dit moment zijn we nog bezig met de afwerking van de gevel en de binnen afwerking.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Personeelsuitje

We organiseren elk jaar een uitje voor het personeel, ook dit jaar is het weer gelukt om een uitje te organiseren met plezier voor jong en oud! Lees en bekijk hier meer over deze gezellige dag. 

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.