Voor de bouwvak timmeren we stevig door. Welke projecten ronden we af en waar vindt u onze timmermannen? U leest en bekijkt het in deze bouwupdate.

Verbouwing Warmond

Dit project, de verbouwing van een jaren 20 woning, is zo goed als klaar. Het is alleen nog een kwestie van de laatste puntjes op de i voor onze timmermannen. Ook de schilder smeert een deze dagen zijn laatste likjes verf. Door lange levertijden op aluminium moeten we na de bouwvak nog even wachten op het dak dat de uitbouw en woning met elkaar verbindt. Het resultaat mag er toch al zijn. Bekijk het hieronder in de galerij. 

Van dakrenovatie naar complete verbouwing

In bouwupdate #6 berichtten we nog over de start van een dakrenovatie in Leiden. Ondertussen heeft de eigenaar bedacht om niet alleen het dak te renoveren, maar het gehele pand! De plannen liggen nu bij de architect. We durven nu al te zeggen dat ook dit een fantastisch project wordt. Later meer!

Verbouw en uitbouw in Hoogmade

De afgelopen maanden zijn we gestart met de ruwbouw in Hoogmade. In de tussentijd hebben we de woning vanuit binnen onderheid zodat de woning niet verder zakt. Dit doen we door het aanbrengen van stalen heipalen en deze te verbinden middels een stalen geraamte. Het stalen geraamte staat weer in verbinding met de wanden. Vervolgens wordt hier cement in gestort. Dit samen maakt een nieuwe fundering waardoor het huis niet verder zakt.

Op dit moment zijn we druk bezig met de ruwbouw en het vernieuwen van het dak. De opdrachtgever gaat daarna zelf aan de slag met de afwerking en installaties.

Aangekochte woning Oegstgeest opknappen

Voor de nieuwe bewoners van dit herenhuis in Oegstgeest realiseren wij een flinke uitbreiding aan de achterzijde en verbouwen we de bestaande woning naar de wensen van de opdrachtgevers. Dit betreft met name het moderniseren van de gehele begane grond.

Drukte in de timmerfabriek

Wekelijks verlaten vele kozijnen, ramen en deuren onze timmerfabriek. Onze nieuwe infreesmachine was precies op tijd voor de drukte. De komende weken maken we nog:

  • Een houten balkon aan het Plantsoen in Leiden.
  • Kozijnen voor een collega-aannemer in Den Haag.
  • 20 kozijnen voor een grote verbouwing in Noordwijk.
  • Alle buitenkozijnen voor een groot landhuis in Ankeveen waar tijdens de verbouwing de bestaande kozijnen en de kozijnen van de uitbreiding in één stijl worden vervangen.

Projecten na de bouwvak

De timmermannen bouwen druk verder aan onze projecten én er starten ook mooie nieuwe projecten. Zoals een uitbouw in Boskoop. Het leuke aan dit project is dat we iets vergelijkbaars gaan maken als eerder dit jaar. Toen bouwden we ook een uitbouw in Boskoop. De overbuurman is zo enthousiast over het eindresultaat, dat we bij hem iets gelijks mogen neerzetten. 

We starten ook aan het voormalig informatiecentrum van de HSL, gelegen naar de A4. Wat we daar gaan doen? Dat vertellen we na de bouwvak!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze werken en het team van Akerboombouw? Houd onze socialmediakanalen Instagram, Facebook en LinkedIn in de gaten om de start van dit project te zien.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Personeelsuitje

We organiseren elk jaar een uitje voor het personeel, ook dit jaar is het weer gelukt om een uitje te organiseren met plezier voor jong en oud! Lees en bekijk hier meer over deze gezellige dag. 

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.