De eerste bouwupdate van Akerboombouw. In de toekomst willen wij u vaker laten weten met welke projecten wij als aannemer bezig zijn. Wij vertellen u de verhalen achter de projecten en u kunt tussentijds ook spieken naar de vordering van onze opdrachten.

Bed & Breakfast Roelofarendsveen

Aan het Westeinde realiseren wij een 'tiny' bed & breakfast. Samen met de opdrachtgever hebben we de tekeningen gemaakt voor de houtskeletbouw. In onze eigen timmerfabriek zijn alle onderdelen vooraf geproduceerd. De 'kant en klare' onderdelen zijn in de achtertuin van de opdrachtgever in elkaar gezet. 

We zijn met dit bouwproject net voor de bouwvak gestart en verwachten deze overnachtlocatie nog dit kwartaal af te ronden. Het eindresultaat delen wij uiteraard op onze projectenpagina.

Bed & Breakfast Rijpwetering

Hoe toevallig is dat, wij zijn niet een maar twee verschillende B&B's aan het bouwen. In Rijpwetering verzorgen wij de ruwbouw en bouwt de opdrachtgever het logement zelf af. Wij hebben de opdrachtgever vooraf geholpen met werkvoorbereiding en advies. Tijdens de bouw realiseren wij onder andere de betonwerken, staalconstructie en gevelbekleding. 

Nieuwbouwwoning Noordwijk

De palen staan in de grond. We zijn gestart met de bouw van een vrijstaand huis inclusief atelier voor de bewoner. Het ontwerp is gemaakt door ontwerper Osborn, die het vakmanschap van onze timmerlieden uitdaagt. Kortom een leuk project! Nieuwsgierig naar de vorderingen? Spiek tussendoor eens op onze facebookpagina of instagramaccount

Klassieke woning Oegstgeest

De vorderingen van de bouw in Oegstgeest lopen gestaagd. De eerste verdieping staat en we zijn druk bezig met de tweede. In de tussentijd staan onze timmermannen in de timmerfabriek ook niet stil. Zij zijn bezig met de eyecatcher van deze architectenwoning, raamkozijnen van 38 cm diep. 

Woonboerderij Zoeterwoude

We zijn in de afrondende fase bij de bouw van de boerderij in Zoeterwoude. Hier hebben we de afgelopen periode op de oude locatie van de boerderij een compleet nieuwe boerderij gebouwd. Tijdens de bouw heeft de bewoner een mooie drone-video gemaakt.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.

Resultaten CO2-footprint 2020

Trots op de mooie besparing die we vorig jaar hebben behaald. Lees hier meer over de besparing CO2-uitstoot van 2020 en plannen van 2022.

BOUWUPDATE #8

Wij laten u graag zien welke vakmanschapskwaliteiten wij dagelijks toepassen in onze projecten. De komende periode vindt u onze timmerlieden weer op verschillende locaties in de Randstad. Hieronder een overzicht van een aantal van deze projecten.