De eerste bouwupdate van Akerboombouw. In de toekomst willen wij u vaker laten weten met welke projecten wij als aannemer bezig zijn. Wij vertellen u de verhalen achter de projecten en u kunt tussentijds ook spieken naar de vordering van onze opdrachten.

Bed & Breakfast Roelofarendsveen

Aan het Westeinde realiseren wij een 'tiny' bed & breakfast. Samen met de opdrachtgever hebben we de tekeningen gemaakt voor de houtskeletbouw. In onze eigen timmerfabriek zijn alle onderdelen vooraf geproduceerd. De 'kant en klare' onderdelen zijn in de achtertuin van de opdrachtgever in elkaar gezet. 

We zijn met dit bouwproject net voor de bouwvak gestart en verwachten deze overnachtlocatie nog dit kwartaal af te ronden. Het eindresultaat delen wij uiteraard op onze projectenpagina.

Bed & Breakfast Rijpwetering

Hoe toevallig is dat, wij zijn niet een maar twee verschillende B&B's aan het bouwen. In Rijpwetering verzorgen wij de ruwbouw en bouwt de opdrachtgever het logement zelf af. Wij hebben de opdrachtgever vooraf geholpen met werkvoorbereiding en advies. Tijdens de bouw realiseren wij onder andere de betonwerken, staalconstructie en gevelbekleding. 

Nieuwbouwwoning Noordwijk

De palen staan in de grond. We zijn gestart met de bouw van een vrijstaand huis inclusief atelier voor de bewoner. Het ontwerp is gemaakt door ontwerper Osborn, die het vakmanschap van onze timmerlieden uitdaagt. Kortom een leuk project! Nieuwsgierig naar de vorderingen? Spiek tussendoor eens op onze facebookpagina of instagramaccount

Klassieke woning Oegstgeest

De vorderingen van de bouw in Oegstgeest lopen gestaagd. De eerste verdieping staat en we zijn druk bezig met de tweede. In de tussentijd staan onze timmermannen in de timmerfabriek ook niet stil. Zij zijn bezig met de eyecatcher van deze architectenwoning, raamkozijnen van 38 cm diep. 

Woonboerderij Zoeterwoude

We zijn in de afrondende fase bij de bouw van de boerderij in Zoeterwoude. Hier hebben we de afgelopen periode op de oude locatie van de boerderij een compleet nieuwe boerderij gebouwd. Tijdens de bouw heeft de bewoner een mooie drone-video gemaakt.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Uitbreiding van het team

Uitbreiding van het Akerboombouw team! Sinds augustus zijn er twee nieuwe medewerkers toegevoegd aan ons team. Wij stellen ze aan u voor. 

Hoera, ISO 9001 gecertificeerd!

In 2019 zijn we gestart met de voorbereidingen voor de ISO 9001 certificering. De dag voor de bouwvak kregen wij het bericht dat we gecertificeerd zijn!

Klaar voor de bouwvak

In verband met de bouwvak sluiten wij onze deuren van maandag 3 t/m vrijdag 21 augustus. Vanaf maandag 24 augustus gaan wij weer aan de slag met lopende en nieuwe projecten.