Afgelopen maand hebben we onze machinale timmerfabriek uitgebreid met een nieuw machine! Een CNC boor- en beslagfreesmachine. Wat kan je ermee? 

Infreesmachine

Met een infreesmachine kun je alle kozijnonderdelen, ramen, deuren, losse deurstijlen en dorpels voorzien van de juiste sleuven, groeven en randen. Denk bijvoorbeeld aan het infrezen van scharnieren, sluitplaten, slotkasten en meerpuntsluittingen. Eerder deden we dit nog handmatig met een bovenfrees en mallen. Omdat we dit nu machinaal doen, krijgen onze kozijnonderdelen een nog hogere maatvastheid en werken we wel drie keer zo snel!

Bekijk in de video hoe onze CNC boor- en beslagfreesmachine van fabrikant Select, voor het eerst aan het werk gaat:

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.

Resultaten CO2-footprint 2020

Trots op de mooie besparing die we vorig jaar hebben behaald. Lees hier meer over de besparing CO2-uitstoot van 2020 en plannen van 2022.

BOUWUPDATE #8

Wij laten u graag zien welke vakmanschapskwaliteiten wij dagelijks toepassen in onze projecten. De komende periode vindt u onze timmerlieden weer op verschillende locaties in de Randstad. Hieronder een overzicht van een aantal van deze projecten.