Afgelopen maand hebben we onze machinale timmerfabriek uitgebreid met een nieuw machine! Een CNC boor- en beslagfreesmachine. Wat kan je ermee? 

Infreesmachine

Met een infreesmachine kun je alle kozijnonderdelen, ramen, deuren, losse deurstijlen en dorpels voorzien van de juiste sleuven, groeven en randen. Denk bijvoorbeeld aan het infrezen van scharnieren, sluitplaten, slotkasten en meerpuntsluittingen. Eerder deden we dit nog handmatig met een bovenfrees en mallen. Omdat we dit nu machinaal doen, krijgen onze kozijnonderdelen een nog hogere maatvastheid en werken we wel drie keer zo snel!

Bekijk in de video hoe onze CNC boor- en beslagfreesmachine van fabrikant Select, voor het eerst aan het werk gaat:

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Personeelsuitje

We organiseren elk jaar een uitje voor het personeel, ook dit jaar is het weer gelukt om een uitje te organiseren met plezier voor jong en oud! Lees en bekijk hier meer over deze gezellige dag. 

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.