Prachtige nieuwbouwwoning

U wilt een woning bouwen? Bij ons heeft u talrijke mogelijkheden om uw droom te realiseren. Wij gaan voor u aan de slag op basis van bestek en tekeningen en onder begeleiding van een (eigen) architect. Mocht u nog geen concrete plannen hebben is dat ook geen probleem. We luisteren goed naar uw wensen en vertalen dit tot een prachtig ontwerp. Een huis waar u jaren wilt wonen!

Woning op maat

Akerboombouw houdt van uitdaging. Geen kant en klare projecten, maar juist het op maat maken van woningen, precies naar de wensen van de klant, is favoriet. Dit doen we samen met de architect. We stellen een architect aan en vervolgens kijken we samen naar uw wensen. Dankzij onze kennis zijn we bereidt dit te vertalen naar een passend plan voor de klant. Daarnaast zorgen we ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt door ons ISO 9001 certificaat.

 • Nieuwbouwwoning

  Op het Zuideinde hebben wij op tradiotionele werkwijze deze moderne vrijstaande nieuwbouwwoning gebouwd. Met de geïntegreerde zonnepanelen en een warmtepomp is het huis bijna energie neutraal.

  Bekijk project
 • Ruime nieuwbouwwoning

  Akerboombouw heeft een klassieke nieuwbouwwoning met aangrenzende werkruimte gerealiseerd. Met houten kozijnen en een vouwschijfwand geproduceerd in de timmerfabriek komt er vollop daglicht de woning in.

  Bekijk project
 • Nieuwbouw villa

  Akerboombouw heeft een prachtige nieuwbouw villa gebouwd in de natuurlijke omgeving rondom Rotterdam. Ondanks de grote van de villa blendt deze luxe villa mooi in de omgeving door het 'groene dak'. 

  Bekijk project
 • Nieuwbouw klassiek woonhuis

  In samenwerking met de architect en opdrachtgever hebben wij een nieuwbouwwoning gebouwd in de stijl van een landhuis, die ook nog iets weg heeft van een notariswoning.

  Bekijk project

Samenspraak tot droomwoning

Heeft u nog niet het hele plan voor ogen? Geen probleem. Met alleen een idee over uw bouwwensen kunnen we ook uit de voeten. We luisteren naar de wensen en bedenken daar de juiste mogelijkheden bij. Met als eindresultaat altijd tevreden klanten die kunnen zeggen: "Dit is precies wat ik in gedachten had."  

Het proces in fases

Na het intakegesprek zijn er een aantal standaard fases die we doorlopen. Het liefst starten we natuurlijk snel met de bouw. Maar het succes van een samenwerking start al voor de bouw.

 • Allereerst gaat de architect aan de slag om uw droom vastteleggen op papier.
 • Prijsafspraken maken we op basis van het ontwerp en de keuzemogelijkheden.
 • Bouwen van uw droombouw! Het leukste gedeelte, als u het ons vraagt.
 • Oplevering van uw woning.
 • Onderhoudsgarantie van drie maanden is bij Akerboombouw standaard.

Benieuwd naar onze referenties?