Stap voor stap verbouwen

Sinds 2013 is Akerboombouw regelmatig te vinden op dit prachtige perceel in Leiden. Samen met de opdrachtgever werken we steeds een nieuw (ver)bouwplan uit.

De verschillende projecten

Botenhuis

Het begon allemaal met het kopiëren van het bestaande botenhuis. Dit hebben wij met moderne materialen gerealiseerd. Recent zijn van het originele botenhuis de ramen vervangen en voorzien van dubbelglas. Het gelaagde glas houdt 98% van de uv-stralen tegen, wat het verkleuren van de boot voorkomt.

Hooiberg

In 2014 hebben we binnen de bestaande constructie de gehele hooiberg opnieuw opgebouwd. De werkruimte die Akerboombouw heeft gerealiseerd bevindt zich op de bovenverdieping. Een lichte werkruimte met uitzicht over de groene vlakte.

Schuur

Akerboombouw heeft in de schuur nieuw daklicht geplaatst. Deze bevinden zich in de nok van het dak, waardoor er optimaal licht de prachtige schuur in komt.

Serre

Wij hebben een serre aan de woonruimte geplaatst, dit geeft meer ruimte en lichtinval. Een zijwand van de serre beschikt over een volledige schuifpui van negen meter, die een opening van 4,5 meter geeft. In de timmerfabriek en op locatie zijn de kozijnen voor dit project gerealiseerd.

Toekomst

We weten nog niet wat het volgende project is, maar deze opdrachtgever komt vast met nieuwe ideeën.

Projectgegevens

  • Projectnummer: 8595
  • Plaats: Leiden
  • Adres: Vlietweg
  • Opgeleverd: 2013 - heden

Meer informatie

Bent u opzoek naar een aannemer die met u mee denkt? Neem contact met ons op via 071 501 84 77 of info@akerboombouw.nl.