Uitbreiding productieruimte slagerij

Keurslagerij van der Meer heeft ons gevraagd voor de uitbreiding van hun productieruimte. In samenwerking met de opdrachtgever, installatieadviseur en Akerboombouw zijn we tot een plan gekomen.

De uitdaging

Door te werken naar de hygiëne wetgeving en het doorbreken van de wanden zolang mogelijk uit te stellen kon de productie tijdens de gehele verbouwing gewoon doorgaan. Een andere uitdaging was de omliggende ruimte op het bedrijventerrein. Deze was schaars, maar door een zeer efficiënte planning hebben wij de ruimte maximale benut voor de aanbouw aan de productieruimte.

Het resultaat

Dankzij Akerboombouw beschikt Keurslagerij van der Meer nu over een grotere productieruimte met extra werkruimte en koelcellen. Wij hebben voor de aanbouw gebruikgemaakt van geïsoleerde systeempanelen. Om alles goed hygiënisch en schoon te houden is binnen een gietvloer aangebracht en zijn alle metalen onderdelen in roest vast staal. Op deze manier voldoet ook de uitbreiding van de productieruimte van de slager aan de geldende hygiëneregels.

Projectgegevens

  • Projectnummer: 9070
  • Plaats: Roelofarendsveen
  • Adres: Veenderveld 25
  • Opgeleverd: dec. 2018

Meer informatie

Voor meer informatie over het verbouwen van uw bedrijfspand kunt u contact met ons opnemen via 071 501 84 77 of info@akerboombouw.nl