Verbouwing villa op Kaageiland

Op het Kaageiland hebben wij deze prachtige vrijstaande woning verbouwd. Een bijzonder project omdat wij deze villa zelf hebben gebouwd in 2003. Dit jaar (2017) mochten wij deze woning verbouwen naar de wensen van de nieuwe eigenaar.

Nieuw uiterlijk

De nieuwe bewoners wilden het huis een andere uitstraling geven. Samen met de opdrachtgever hebben wij hun wensen weten te realiseren. Voor het krijgen van een andere uitstraling zijn de toppen van de voor- en achtergevel voorzien van zwartgeverfde houten geveldelen. De nieuwe kozijnen voor deze woning zijn in de timmerfabriek geproduceerd. Voor de houten kozijnen is er gekozen voor een roedeverdeling, wat de kozijnen een klassiek aanzien geeft. In samenwerking met de Veen Schilders zijn de buitenmuren voorzien van een witte verflaag, keimen. Zo krijgt de woning op een eenvoudige manier een compleet nieuw uiterlijk. 

In de woning

Akerboombouw heeft in opdracht van de nieuwe eigenaar een nieuwe badkamers gerealiseerd en meegewerkt aan de voorbereiding van het plaatsen van de nieuwe keuken. Het verplaatsen van de stroompunten en afvoer waren hier onder andere werkzaamheden voor.

Projectgegevens

  • Projectnummer: 8625
  • Plaats: Kaageiland
  • Adres: Julianalaan 9
  • Opgeleverd: juli 2017

Meer informatie

Bent u opzoek naar een aannemer die met u mee denkt? Neem contact met ons op via 071 501 84 77 of info@akerboombouw.nl.