Mooie feestdagen gewenst namens iedereen van Akerboombouw. Wij danken ook dit jaar graag onze opdrachtgevers. Met elkaar hebben we prachtige projecten gebouwd, verbouwd of gerestaureerd. Én we kijken uit naar 2024 vol piekfijne projecten!

Aangepaste openingstijden

Donderdag 21 december is onze laatste werkdag van 2023. Die middag vieren we met het team een gezellige kerstborrel. Op vrijdag 22 december start de kerstvakantie en zijn wij gesloten t/m vrijdag 5 januari 2024. Vanaf maandag 8 januari 2024 staan wij weer voor u klaar.

Terugblikken

We kijken terug op een jaar waarin we aan veel mooie projecten mochten werken. Dit ook veel in samenwerking met onze gewaardeerde partners en nieuwe opdrachtgevers. Onze CO2-footprint is ook steeds kleiner geworden, zo stoten we elk jaar minder CO2 uit.

Vooruitkijken

Na de feestdagen pakken we de draad weer op bij de lopende projecten en starten we aan leuke nieuwe projecten in 2024. Wat we waar of wanneer doen? U leest het in onze bouwupdates. Dit zijn korte updates over de werkzaamheden van de Akerboombouwprojecten. We delen deze updates eens per kwartaal, u kunt de volgende weer verwachten in het eerste kwartaal van 2024. 

Volg ons voor het laatste nieuws!

Wilt u meer weten over onze projecten én het team van Akerboombouw? Houd onze socialmediakanalen InstagramFacebook en LinkedIn dan in de gaten voor het laatste nieuws!

Meer nieuws

Duurzaam ondernemen met de CO₂ prestatieladder

Sinds 2018 zijn wij actief bezig met duurzaam ondernemen. Om ons verbruik te structureren en meetbaar te maken sloten wij ons aan bij het programma van de CO₂ prestatieladder.

Bouwupdate #14

Het is weer tijd voor en bouwupdate! Wij brengen u graag op de hoogte van onze werkzaamheden.

Hoe wij bijdragen aan de energietransitie

De energietransitie is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. Daarom stappen we met zijn allen over van fossiele energie op energie afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Dit is een duurzame ontwikkeling en hierin draagt Akerboombouw graag zijn steentje bij.