Zoals gezegd gaan wij u meer laten zien welke vakmanschapskwaliteiten wij dagelijks toepassen. De komende periode vindt u onze timmerlieden op verschillende projecten in de Randstad. Hieronder een overzicht van een aantal van deze projecten. 

Klassieke woning Oegstgeest

In de vorige bouwupdate kon u al lezen dat we druk bezig zijn met de tweede verdieping en kozijnen van deze nieuwbouwwoning. In december hebben onze timmermannen hard gewerkt om zo goed als waterdicht te zijn tijdens Kerst. In de eerste week van januari zijn de laatste kozijnen, van maar liefst 38 cm diep, op transport naar Oegstgeest gegaan. Zodra deze geplaatst zijn en voorzien zijn van tripple glas is de nieuwbouwwoning echt wind- en waterdicht.

Nieuwbouwwoning Noordwijk

Ook het project in Noordwijk vordert gestaagt. De werkzaamheden voor de fundering van deze bijzondere vrijstaande nieuwbouwwoning zijn afgerond. De komende maanden zijn onze timmermannen druk met het opbouwen van het casco. 

Groots verbouwen in Warmond

De opdrachtgever voor dit project is een bekende van ons. In 2012 hebben wij al eens eerder een woning verbouwd. Nu heeft de opdrachtgever een nieuwe woning gekocht en Akerboombouw opnieuw benadert voor een grote verbouwing. De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het aanpassen van het bestaande casco. De komende periode gaan we aanbouwen en beginnen met de aanleg van nieuwe installaties; elektra, verwarming en luchtbehandeling. In de tussentijd maken onze timmermannen in de timmerfabriek de nieuwe houtenkozijnen.

Verbouwing vrijstaande woning Oegstgeest

Aan de Lange Voort in Oegstgeest komt u met regelmaat medewerkers van Akerboombouw tegen. De nieuwe bewoners van deze woning gaan de woning in fases verbouwen. De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met de eerste fase:

  • Controleren en herstellen van vloeren
  • Vloerverwarming installeren
  • Elektriciteit aanpassen
  • Kozijnen vervangen
  • Schouw vervangen

Starten in Leiden en Weesp

Binnenkort starten we twee nieuwe projecten. Een project gevestigd in Weesp en de ander in Leiden. In Weesp mogen we het oudste dijkhuisje langs de Vecht renoveren en verbouwen. Vanwege de rijke historie van deze woning hebben wij met goedkeuring van de opdrachtgever een architect gevraagd om een plan op te stellen voor de verbouwing. 

In de Vestestraat in Leiden gaan we een voorgevel van een woning restaureren. De houtenkozijnen worden hersteld of vervangen door onze timmermannen. De schilders van Veen Schilders voorzien de kozijnen van een verse verflaag. Tot slot wordt ook het stucwerk op de gevel hersteld door onze stucadoor Jeroen van Huis.

Volg ons op de voet

Nieuwsgierig naar de voortgang van deze bouwprojecten? Volg ons op Facebook of Instagram en krijg de laatste updates mee.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden in het voorjaar

De komende maanden zitten vol feestdagen. Om deze reden zijn we op sommige dagen gesloten. Om het makkelijk te maken, sommen we deze data hier voor u op. 

BOUWUPDATE #6

Ook in 2021 timmeren we verder! Dit kwartaal ronden we projecten af, bouwen we hard verder aan de lopende verbouwingen en starten ook nieuwe opdrachten. Lees en bekijk alles over de voortgang van de projecten in de nieuwste bouwupdate.

Geslaagd voor de jaarlijkse CO2-Prestatieladder-audit

Na een strenge audit zijn we, net als vorig jaar, geslaagd voor de audit. In 2021 bezitten wij als aannemersbedrijf over het CO2-Prestatieladder certificaat.