Personeelsuitje

Op zaterdag 21 mei was ons personeelsuitje waarbij alle aanhang ook welkom was! Onze dag begon bij de Vergulde Vos waar we verzamelden om met het team te vertrekken naar de Meelfabriek in Leiden.

Escape room

Bij de Meelfabriek werd ons team opgesplitst in vier groepen voor een 'real life' escaperoom door Leiden. Elk team kreeg een koffer vol materialen en een iPad waar de route op afgebeeld was. Op de route waren vragen en opdrachten waarmee de teams munten mee konden verdienen.

We zullen verder niets verklappen, voor het geval dat u als lezer ook enthousiast wordt van deze escaperoom!

Winnaars

Hoewel wij allemaal erg fanatiek waren en alles hebben gegeven is er toch een winnaar uitgekomen. Onze winnaars zijn te zien op de middelste foto onderaan de pagina.

Geslaagd

Vervolgens lag er een fluisterboot klaar waarop verschillende dranken al koud stonden. Hiermee voeren we door de grachten van Leiden en zijn we via Leiderdorp over de Kagerplassen, u raad het al, terug naar de Vergulde Vos gevaren. Hier hebben we geborreld, gegeten en deze gezellige dag met elkaar afgesloten.

Kortom: een geslaagd personeelsuitje voor jong en oud! 

Volgend jaar ook mee op ons personeelsuitje? 

Wilt u volgend jaar ook mee met de gezellige uitjes van Akerboombouw? Het enige wat u hoeft te doen is te solliciteren op een van onze vacatures en wie weet bent u volgend jaar ook aanwezig op een van onze uitjes.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Afronding project Brasserie Polderfabriek

Sinds 26 april heeft Brasserie Polderfabriek haar deuren geopend. Een project waarbij wij werkten aan de bouw van een horecalocatie in de Bospolder in Leiderdorp.

Duurzaam ondernemen met de CO₂ prestatieladder

Sinds 2018 zijn wij actief bezig met duurzaam ondernemen. Om ons verbruik te structureren en meetbaar te maken sloten wij ons aan bij het programma van de CO₂ prestatieladder.

Bouwupdate #14

Het is weer tijd voor en bouwupdate! Wij brengen u graag op de hoogte van onze werkzaamheden.