Personeelsuitje

Op zaterdag 21 mei was ons personeelsuitje waarbij alle aanhang ook welkom was! Onze dag begon bij de Vergulde Vos waar we verzamelden om met het team te vertrekken naar de Meelfabriek in Leiden.

Escape room

Bij de Meelfabriek werd ons team opgesplitst in vier groepen voor een 'real life' escaperoom door Leiden. Elk team kreeg een koffer vol materialen en een iPad waar de route op afgebeeld was. Op de route waren vragen en opdrachten waarmee de teams munten mee konden verdienen.

We zullen verder niets verklappen, voor het geval dat u als lezer ook enthousiast wordt van deze escaperoom!

Winnaars

Hoewel wij allemaal erg fanatiek waren en alles hebben gegeven is er toch een winnaar uitgekomen. Onze winnaars zijn te zien op de middelste foto onderaan de pagina.

Geslaagd

Vervolgens lag er een fluisterboot klaar waarop verschillende dranken al koud stonden. Hiermee voeren we door de grachten van Leiden en zijn we via Leiderdorp over de Kagerplassen, u raad het al, terug naar de Vergulde Vos gevaren. Hier hebben we geborreld, gegeten en deze gezellige dag met elkaar afgesloten.

Kortom: een geslaagd personeelsuitje voor jong en oud! 

Volgend jaar ook mee op ons personeelsuitje? 

Wilt u volgend jaar ook mee met de gezellige uitjes van Akerboombouw? Het enige wat u hoeft te doen is te solliciteren op een van onze vacatures en wie weet bent u volgend jaar ook aanwezig op een van onze uitjes.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Personeelsuitje

We organiseren elk jaar een uitje voor het personeel, ook dit jaar is het weer gelukt om een uitje te organiseren met plezier voor jong en oud! Lees en bekijk hier meer over deze gezellige dag. 

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.