Resultaten CO2-footprint 2020

Ieder jaar meten wij voor de CO2-Prestatieladder onze CO2-footprint. Afgelopen jaar, 2020, is er door ons totaal 62 ton C02 uitgestoten. Dit is een besparing van bijna 13% ten opzichte van het jaar hiervoor. Als bedrijf zijn wij heel blij met dit resultaat. Belangrijkste oorzaak van de daling is de uitbreiding begin 2020 van 100 naar 150 zonnepanelen op ons bedrijfspand. Hierdoor wekken wij nu per jaar net zoveel stroom op als we verbruiken.

Sector- en keteninitiatieven 2021

Net als de voorgaande jaren hebben wij ook voor komend jaar onze sector- en keteninitiatieven vastgesteld voor de CO2-Prestatieladder. Als aannemer zijn wij sinds 2018 aangesloten bij dit initiatief om de CO2-uitstoot te verminderen en op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Hoe wij bijdragen aan de energietransitie

De energietransitie is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. En ook in het nieuws wordt er vaak over gesproken. Dat is niet gek. Want verduurzaming staat momenteel hoog op de agenda. Daarom stappen we met zijn allen langzaam maar zeker over van fossiele energie op energie afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Dit is een duurzame ontwikkeling en hierin draagt Akerboombouw graag zijn steentje bij.

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2024.

Project HSL/A4: updates rondom de bouw van deze nieuwe ‘horeca-hotspot’

Wij werken aan de transformatie van het voormalige informatiecentrum HSL/A4 in Leiderdorp, tot nieuwe horecalocatie voor de Brasserie Groep. Voor de bouwvak brachten we jullie op de hoogte van dit gave project, onze timmermannen zijn nog steeds druk bezig. Ben je benieuwd naar de meest recente ontwikkelingen? Lees dan snel verder!