Resultaten CO2-footprint 2020

Ieder jaar meten wij voor de CO2-Prestatieladder onze CO2-footprint. Afgelopen jaar, 2020, is er door ons totaal 62 ton C02 uitgestoten. Dit is een besparing van bijna 13% ten opzichte van het jaar hiervoor. Als bedrijf zijn wij heel blij met dit resultaat. Belangrijkste oorzaak van de daling is de uitbreiding begin 2020 van 100 naar 150 zonnepanelen op ons bedrijfspand. Hierdoor wekken wij nu per jaar net zoveel stroom op als we verbruiken.

Sector- en keteninitiatieven 2021

Net als de voorgaande jaren hebben wij ook voor komend jaar onze sector- en keteninitiatieven vastgesteld voor de CO2-Prestatieladder. Als aannemer zijn wij sinds 2018 aangesloten bij dit initiatief om de CO2-uitstoot te verminderen en op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Andere schoenen voor Peter

Onze timmermannen zijn druk bezig aan de Noordkade in Roelofarendsveen. Lees hier meer over de uitdagingen en hoe Peter het vindt om in de schoenen van de opdrachtgever te staan.

Bouwupdate #11

We zijn weer terug met een nieuwe bouwupdate! U leest hier meer over welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we mee gaan starten. 

Bouwupdate #10

Het is tijd voor de laatste bouwupdate voor de bouwvak! U leest hier welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we na de bouwvak mee starten.