Afronding project Brasserie Polderfabriek

Sinds 26 april heeft Brasserie Polderfabriek haar deuren geopend. Een project waarbij wij werkten aan de bouw van een horecalocatie in de Bospolder in Leiderdorp.

Een grote klus

Met het idee om het oude informatiecentrum HSL/A4 om te bouwen tot een 'Groene Hartcentrum' kocht Brasserie Groep dit terrein in de Bospolder in Leiderdorp. Het plan was om een recreatief en educatief Groene Hart centrum met horeca te realiseren.

Na hard werken staat er nu een prachtige horecalocatie waar je terecht kan voor veel verschillende dingen. Huur een ruimte om te vergaderen, organiseer er je trouwfeest of ga er naartoe om een hapje te eten! Daarnaast zijn er rondom Polderfabriek veel verschillende vaartochten en wandel- en fietsroutes. En in hun eigen keuken gebruiken ze veel streekproducten. Kortom, altijd wat te beleven!

Onze werkzaamheden

En wij mochten bijdragen aan dit bijzondere project! Onze timmermannen werkten het afgelopen jaar hard aan de realisatie van deze horecagelegenheid. Ze waren er dan ook dagelijks te vinden!

Het werk van onze timmermannen was groot. We geven je graag een inkijkje in een aantal van onze werkzaamheden:

  • uitbreiding van de benedenverdieping
  • maken en plaatsen van nieuwe houten kozijnen en openslaande deuren
  • vernieuwing houtconstructie dakterras
  • realiseren van een extra verdiepingsvloer (entresolvloer)
  • bouw van de trafo ruimte
  • vernieuwing van de trap
  • herinrichting van het pand

Bekijk hieronder foto's gedurende het hele project. Er is een hoop gebeurd en dat is terug te zien op de foto's!

Veel succes

Voor Akerboombouw was dit een supergaaf en bijzonder project. Wij wensen Brasserie Groep veel succes en plezier met hun nieuwe vestiging!
 

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Duurzaam ondernemen met de CO₂ prestatieladder

Sinds 2018 zijn wij actief bezig met duurzaam ondernemen. Om ons verbruik te structureren en meetbaar te maken sloten wij ons aan bij het programma van de CO₂ prestatieladder.

Bouwupdate #14

Het is weer tijd voor en bouwupdate! Wij brengen u graag op de hoogte van onze werkzaamheden.

Hoe wij bijdragen aan de energietransitie

De energietransitie is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. Daarom stappen we met zijn allen over van fossiele energie op energie afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Dit is een duurzame ontwikkeling en hierin draagt Akerboombouw graag zijn steentje bij.