Met welke projecten zijn wij op dit moment bezig? U leest en bekijkt het in deze nieuwe bouwupdate.

Constructieve aanpassingen in Leiden

Aan het Troelstraplein aan de Rijn is de verbouwing afgerond. In dit huis hebben we een decoratieve kastenwand met geïntegreerde trap geplaatst. Deze is ontwerpen door een architect en gemaakt in onze timmerfabriek. Voor de trap en de kast zijn dezelfde houtsoorten gebruikt. Hierdoor wordt het een mooi geheel en is het dé nieuwe blikvanger van het huis.

Veranda voor Van der Meer

Voor familie Van der Meer is er in onze timmerfabriek een prefab veranda gemaakt voor aan de woning. In het ontwerp van de veranda is gekozen voor glazen schuifpanelen en een lichtstraat in het dak. Op dit moment zijn de laatste onderdelen aan het monteren. Als we klaar zijn staat heeft de familie een lichte tuinkamer die winddicht is. En als het van het voorjaar lekker weer is kunnen ze de panelen opschuiven tot één scherm. Hoe de bouw verloopt? U ziet het op ons instagramaccount.

Verbouw en uitbouw in Hoogmade

In bouwupdate #7 berichtten we over de actuele stand van zaken over de ruwbouwfase in Hoogmade. Afgelopen weken hebben we daar uiteraard niet stil gezeten. Alle Velux dakramen zitten erin en dat zorgt ervoor dat verbouwing wind- en waterdicht is. Een goede timing, nu de herfst is begonnen. 

Opknappen woning Oegstgeest

Eerder lieten we al weten gestart te zijn met de werkzaamheden aan het herenhuis aan de Warmonderweg in Oegstgeest. Het betreft een flinke uitbreiding aan de achterzijde en het in zijn geheel moderniseren van de begane grond. De aanbouw met openslaande deuren aan de achterzijde van de woning zijn voltooid en de stucadoor is begonnen! In de timmerfabriek knappen we de oude en suite schuifdeuren op zodat onze timmermannen deze binnenkort kunnen monteren.

Bouwklaar in Boskoop

In Boskoop is de fundering gestort voor de uitbouw die we gaan maken. Daarnaast zijn de kozijnen gereed in onze timmerfabriek. Het echte bouwen gaat beginnen!

Het eind is in zicht in Leiden

Op de Oude Vest in Leiden is de afbouw van het Rijksmonument in volle gang. Na een jaar renoveren is het eind in zicht. De stukadoor is zo goed als klaar met zijn werk. Nog heel even en dan komt Veen Schilders langs voor het schilderen van de kozijnen. Alleen de badkamer staat nog op de to-dolijst.

Merelplantsoen in Roelofarensveen

Voor de nieuwe bewoners van het Merelplantsoen verbouwde wij hun nieuw aangekochte woning. Onze timmermannen hebben de afgelopen tijd de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Woonkamer gestript en opnieuw ingedeeld
  • Badkamer gerenoveerd
  • Slaapkamer met inloopkast gecreëerd

Veen Schilders schilderde het gehele huis en zo is de woning nu klaar om te betreden! Wij wensen de nieuwe eigenaren veel woonplezier op het Merelplantsoen in Roelofarendsveen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werken en het team van Akerboombouw? Houd onze socialmediakanalen Instagram, Facebook en LinkedIn in de gaten om de start van dit project te zien.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Bouwupdate 12

De eerste maanden van 2023 zitten er alweer op. En in de tussentijd zijn er weer mooie projecten begonnen en afgerond. Lees verder voor updates die je niet wil missen!

Andere schoenen voor Peter

Onze timmermannen zijn druk bezig aan de Noordkade in Roelofarendsveen. Lees hier meer over de uitdagingen en hoe Peter het vindt om in de schoenen van de opdrachtgever te staan.

Bouwupdate #11

We zijn weer terug met een nieuwe bouwupdate! U leest hier meer over welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we mee gaan starten.