Eind vorig jaar berichten we u al dat we druk bezig waren met de voorbereiding voor de CO2-Prestatieladder. Nu kunnen we trots melden dat we officieel gecertificeerd zijn!

Bezoek op locatie

Eind februari is TÜV Nederland bij ons op kantoor geweest voor de audit. Tijdens de audit zijn alle facetten van ons bedrijf getoetst aan de eisen van de CO2-Prestatieladder. Op 9 maart ontvingen wij het bericht dat we geslaagd zijn voor de audit! Akerboombouw is vanaf dat moment in het bezit van het CO2-Prestatieladder certificaat.

CO2-Prestatieladder niveau 3

Met ons team hebben wij een certificaat behaalt voor niveau 3. Niveau 3 is het hoogste niveau voor CO2-reductie binnen de eigen organisatie. Net als vorig jaar zullen wij ook in 2020 onze CO2-uitstoot verminderen volgens de richtlijnen van de CO2-Prestatieladder

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze duurzame werkwijze of de CO2-Prestatieladder? U kunt contact opnemen via 071 501 84 77 of stuur ons een e-mail.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Klaar voor de bouwvak

In verband met de bouwvak sluiten wij onze deuren van maandag 3 t/m vrijdag 21 augustus. Vanaf maandag 24 augustus gaan wij weer aan de slag met lopende en nieuwe projecten.

Bouwupdate #4

Hoe verlopen de verschillende projecten? En waar zijn wij op dit moment mee bezig? De antwoorden op deze vragen en meer leest u hier.

VCA certificaat

In de blog van Eric kondigden we het al aan, we zouden binnenkort weer getoetst worden op een veilige werkomgeving. We kunnen met trots mededelen dat we ook dit jaar weer voldoen aan de eisen van het VCA certificaat!