Eind vorig jaar berichten we u al dat we druk bezig waren met de voorbereiding voor de CO2-Prestatieladder. Nu kunnen we trots melden dat we officieel gecertificeerd zijn!

Bezoek op locatie

Eind februari is TÜV Nederland bij ons op kantoor geweest voor de audit. Tijdens de audit zijn alle facetten van ons bedrijf getoetst aan de eisen van de CO2-Prestatieladder. Op 9 maart ontvingen wij het bericht dat we geslaagd zijn voor de audit! Akerboombouw is vanaf dat moment in het bezit van het CO2-Prestatieladder certificaat.

CO2-Prestatieladder niveau 3

Met ons team hebben wij een certificaat behaalt voor niveau 3. Niveau 3 is het hoogste niveau voor CO2-reductie binnen de eigen organisatie. Net als vorig jaar zullen wij ook in 2020 onze CO2-uitstoot verminderen volgens de richtlijnen van de CO2-Prestatieladder

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze duurzame werkwijze of de CO2-Prestatieladder? U kunt contact opnemen via 071 501 84 77 of stuur ons een e-mail.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2021.

BOUWUPDATE #5

In het laatste kwartaal van 2020 starten we aan mooie, nieuwe projecten. Maar we bouwen ook flink door aan de lopende projecten. Lees en bekijk hier de vorderingen van onze timmermannen.

Blog Eric: kwalitatief verantwoord bouwen

Eric Vrieler vertelt waarom Akerboombouw de laatste tijd zoveel aandacht besteed aan de bouwcertificaten. Waarom zijn juist deze certificaten zo belangrijk in de bouw? Het antwoord op deze vragen en meer leest u in de blog.