Eind vorig jaar berichten we u al dat we druk bezig waren met de voorbereiding voor de CO2-Prestatieladder. Nu kunnen we trots melden dat we officieel gecertificeerd zijn!

Bezoek op locatie

Eind februari is TÜV Nederland bij ons op kantoor geweest voor de audit. Tijdens de audit zijn alle facetten van ons bedrijf getoetst aan de eisen van de CO2-Prestatieladder. Op 9 maart ontvingen wij het bericht dat we geslaagd zijn voor de audit! Akerboombouw is vanaf dat moment in het bezit van het CO2-Prestatieladder certificaat.

CO2-Prestatieladder niveau 3

Met ons team hebben wij een certificaat behaalt voor niveau 3. Niveau 3 is het hoogste niveau voor CO2-reductie binnen de eigen organisatie. Net als vorig jaar zullen wij ook in 2020 onze CO2-uitstoot verminderen volgens de richtlijnen van de CO2-Prestatieladder

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze duurzame werkwijze of de CO2-Prestatieladder? U kunt contact opnemen via 071 501 84 77 of stuur ons een e-mail.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Personeelsuitje

We organiseren elk jaar een uitje voor het personeel, ook dit jaar is het weer gelukt om een uitje te organiseren met plezier voor jong en oud! Lees en bekijk hier meer over deze gezellige dag. 

Bouwupdate #9

Het eerste kwartaal zit erop. Wat hebben onze timmermannen gedaan en wat hebben ze komende maanden nog een petto? U leest het in bouwupdate #9.

Aangepaste openingstijden tijdens feestdagen

De dagen rondom de feestdagen zijn wij er even tussenuit voor extra tijd met onze vrienden en familie. De feestdagen zijn ook het moment om terug te kijken en vooruit te blikken op 2022.