Eind vorig jaar berichten we u al dat we druk bezig waren met de voorbereiding voor de CO2-Prestatieladder. Nu kunnen we trots melden dat we officieel gecertificeerd zijn!

Bezoek op locatie

Eind februari is TÜV Nederland bij ons op kantoor geweest voor de audit. Tijdens de audit zijn alle facetten van ons bedrijf getoetst aan de eisen van de CO2-Prestatieladder. Op 9 maart ontvingen wij het bericht dat we geslaagd zijn voor de audit! Akerboombouw is vanaf dat moment in het bezit van het CO2-Prestatieladder certificaat.

CO2-Prestatieladder niveau 3

Met ons team hebben wij een certificaat behaalt voor niveau 3. Niveau 3 is het hoogste niveau voor CO2-reductie binnen de eigen organisatie. Net als vorig jaar zullen wij ook in 2020 onze CO2-uitstoot verminderen volgens de richtlijnen van de CO2-Prestatieladder

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze duurzame werkwijze of de CO2-Prestatieladder? U kunt contact opnemen via 071 501 84 77 of stuur ons een e-mail.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Aangepaste openingstijden in het voorjaar

De komende maanden zitten vol feestdagen. Om deze reden zijn we op sommige dagen gesloten. Om het makkelijk te maken, sommen we deze data hier voor u op. 

BOUWUPDATE #6

Ook in 2021 timmeren we verder! Dit kwartaal ronden we projecten af, bouwen we hard verder aan de lopende verbouwingen en starten ook nieuwe opdrachten. Lees en bekijk alles over de voortgang van de projecten in de nieuwste bouwupdate.

Geslaagd voor de jaarlijkse CO2-Prestatieladder-audit

Na een strenge audit zijn we, net als vorig jaar, geslaagd voor de audit. In 2021 bezitten wij als aannemersbedrijf over het CO2-Prestatieladder certificaat.