Resultaten CO2-footprint 2021

Ieder jaar meten wij voor de CO2-Prestatieladder onze CO2-footprint. Afgelopen jaar, 2021, is er door ons totaal 58,7 ton C02 uitgestoten. Dit is een besparing van ruim 14% vergeleken met het jaar hiervoor. Naar verwachting is dit de laatste grote besparing. Nu we een aantal jaren bezig zijn is het laaghangende fruit inmiddels geplukt, maar toch zijn wij heel blij met dit resultaat. Belangrijkste besparing zit in de inzet van extra zonnepanelen en een elektrische auto vanaf kantoor in plaats van rijden op diesel.

Interesse? Neem contact op

Meer nieuws

Bouwupdate 12

De eerste maanden van 2023 zitten er alweer op. En in de tussentijd zijn er weer mooie projecten begonnen en afgerond. Lees verder voor updates die je niet wil missen!

Andere schoenen voor Peter

Onze timmermannen zijn druk bezig aan de Noordkade in Roelofarendsveen. Lees hier meer over de uitdagingen en hoe Peter het vindt om in de schoenen van de opdrachtgever te staan.

Bouwupdate #11

We zijn weer terug met een nieuwe bouwupdate! U leest hier meer over welke projecten afgerond zijn, waar we nog mee bezig zijn en waar we mee gaan starten.